親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://tchinese.seoul.go.kr/%E9%A6%96%E7%88%BE%E5%B8%82%EF%BC%8C%E5%B0%8717%E6%A2%9D%E6%A9%9F%E5%A0%B4%E5%A4%A7%E5%B7%B4%E8%B7%AF%E7%B7%9A%E7%9A%84%E7%A5%A8%E5%83%B9%E9%99%8D%E4%BD%8E1000%E9%9F%93%E5%85%83/?cat=827
"從2017年1月起,首爾市將仁川機場方向的機場豪華大巴票價降低1,000韓元,這是自2001年仁川機場開航以來的首次降價,同時,還將家庭優惠制度擴大至所有仁川機場方向的機場大巴路線上。

降價對象為仁川機場方向的豪華機場大巴中,除「KAL豪華大巴」所運營的5條路線外的17條路線,使用交通卡或購票,票價都將降低1,000韓元。

同時,首爾市還將擴大實施「未成年人同行,直系親屬3人以上家庭乘坐時,1人免費」的家庭優惠制度。預計本次機場大巴降價、優惠制度擴大實施,將於機場大巴票價變更公示後,於2017年1月20日的第一班車開始實施"

男爵府

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

減一千只限豪華大巴即係萬五圜個幾條線, 平時6002個d一萬圜左右的線路冇減價, 而仲可以用巴士優惠券

大宅

jutau 發表於 17-1-11 15:53
減一千只限豪華大巴即係萬五圜個幾條線, 平時6002個d一萬圜左右的線路冇減價, 而仲可以用巴士優惠券

...
請問呢張係邊度PRINT 架? 我上網搵唔到, THANKS

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

goolima 發表於 17-1-11 07:25
唔好意思,條 link 開唔到,可以再分享多次嘛?

上網打韓巢, 入面仲有好多其他coupon, 令你意想不到。

大宅

TTJTMaMa 發表於 17-3-31 22:35
上網打韓巢, 入面仲有好多其他coupon, 令你意想不到。

但我找不到回程的coupon
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

不是太明,請問如搭6015, 是否不用 print 任何 coupon 已是14000 won ?

另,我是一家四口 (2 adults; 1 child with 13 yrs old; 1 child with 9 yrs old) ,可用那個 家庭優惠 嗎? Thanks!!

男爵府

HippoStore 發表於 17-4-1 22:48
但我找不到回程的coupon

來回同ㄧ款的

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

回程應該冇優惠㗎?張voucher只係寫incheon airport bound only....

大宅

jutau 發表於 17-4-2 23:10
回程應該冇優惠㗎?張voucher只係寫incheon airport bound only....
係喎! 不過上年去時, D COUPON 係來回都有折的. 唔通而家改左? 我上網搵好耐都搵唔到回程

大宅

winniepoon 發表於 17-4-1 23:30
不是太明,請問如搭6015, 是否不用 print 任何 coupon 已是14000 won ?

另,我是一家四口 (2 adults; 1 ...
我睇個範列, 係兩大一小, 個小就FREE, 但係咪一上車就係咁計? 唔駛特別去買TICKET 架? 希望有其他媽媽可以解答下就好LU.

大宅

HippoStore 發表於 17-4-3 00:08
我睇個範列, 係兩大一小, 個小就FREE, 但係咪一上車就係咁計? 唔駛特別去買TICKET 架? 希望有其他媽媽可以 ...

呢張ok?

大宅

ivanjoan 發表於 17-4-3 08:01
呢張ok?

我都係呢張呀!但呢張都係只限機場出發用

大宅

...

請問搭6702有冇優惠?急~thanks

大宅

畀面勳章

回覆 HippoStore 的帖子

上星期回程搭6002去機場都用到
唔知係咪司機唔知張卷D中文寫咩

侯爵府

好媽媽勳章

回覆 y2kelly 的帖子

6702係KAL limousine 口既機場巴, 同6002、6015等線  既營運公司不同, 我上網都搵唔到KAL有voucher, 可能未必有提供

侯爵府

好媽媽勳章

你試下睇下呢張得唔得?

http://www.hanyouwang.com/coupon/1123.html

大宅

jutau 發表於 17-4-3 23:38

你試下睇下呢張得唔得?

thx

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

...

唔好意思,我係韓巢搵唔到呢張優惠券,可唔可以比條link我,唔該哂

大宅

三順 發表於 17-1-9 05:41
有小朋友可考慮淘個機場接機,我夜機到驚趕唔上機場快線就膽粗粗試下淘個接機,都ok,因為剛好碰上12月做 ...

請問可share taobao link Ma?

首頁

尾頁

跳至