親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

jutau 發表於 17-1-11 15:53
減一千只限豪華大巴即係萬五圜個幾條線, 平時6002個d一萬圜左右的線路冇減價, 而仲可以用巴士優惠券

...
請問呢張係邊度PRINT 架? 我上網搵唔到, THANKS
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

TTJTMaMa 發表於 17-3-31 22:35
上網打韓巢, 入面仲有好多其他coupon, 令你意想不到。

但我找不到回程的coupon
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

jutau 發表於 17-4-2 23:10
回程應該冇優惠㗎?張voucher只係寫incheon airport bound only....
係喎! 不過上年去時, D COUPON 係來回都有折的. 唔通而家改左? 我上網搵好耐都搵唔到回程

大宅

winniepoon 發表於 17-4-1 23:30
不是太明,請問如搭6015, 是否不用 print 任何 coupon 已是14000 won ?

另,我是一家四口 (2 adults; 1 ...
我睇個範列, 係兩大一小, 個小就FREE, 但係咪一上車就係咁計? 唔駛特別去買TICKET 架? 希望有其他媽媽可以解答下就好LU.

大宅

ivanjoan 發表於 17-4-3 08:01
呢張ok?

我都係呢張呀!但呢張都係只限機場出發用

大宅

goolima 發表於 17-1-11 07:25
唔好意思,條 link 開唔到,可以再分享多次嘛?

自己上travel note 搵吧!

首頁

尾頁

跳至