自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

blackberry 發表於 16-12-29 12:56
請問點搶? 我玩到9百幾咋

你有見過佢嗎?見到Bubblegum hill icon入去,連過五關就有。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

sasa0516 發表於 16-12-29 14:39
請問點搶? 教我可以嗎?

你有見過佢嗎?見到Bubblegum hill icon入去,連過五關就有。

子爵府

請問點可以坐到一個鐘寶座, 有冇方法?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littleangelyy 發表於 16-12-29 14:42

thx 留意下先

侯爵府

瞓得好勳章

littleangelyy 發表於 16-12-29 14:47

thx 多謝你

侯爵府

Lovelybbs 發表於 16-12-29 14:49
請問點可以坐到一個鐘寶座, 有冇方法?

無方法, 純運氣. 因為當你入左去, 根本唔知有幾多玩家online玩緊,
如你坐寶座期間, 個個挑戰者都挑戰失敗, 甘就可以坐耐d.

大宅

pbpk03845784 發表於 16-12-29 11:43
打到1225...WfAITING FOR UPDATE !!
有1226喇

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

littleangelyy 發表於 16-12-29 12:09
搶皇冠, 連過5關後會有6支波糖+1小時無限生命值,
另外金條係Bonus, 視乎你帶皇冠坐幾耐寶座,
無人搶到你 ...
無呀,我只係不停過關!

珍珠宮

回覆樓主:

我一心一意入黎想幫手, 但見到樓主去到千幾 我還卡在89X

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:Candy Crush Soda Saga

玩到677

見過要連過5關bonus game
但好難連中 試過中左5關都坐唔耐

可能level低 未見過送金條

我要努力

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

貓頭雀 發表於 16-12-29 23:02
我一心一意入黎想幫手, 但見到樓主去到千幾 我還卡在89X
加油,或者你都好快追上黎,我都唔知幾時先可以繼續...

伯爵府

好難關都中晒, 印象中好似未成功過, 反而想問金鏄有咩用架, 我未試過用呀.

侯爵府

chanwendy 發表於 16-12-30 10:25
好難關都中晒, 印象中好似未成功過, 反而想問金鏄有咩用架, 我未試過用呀.

金磚可以買武器, 又可在果一關game over 時買多5步作垂死掙扎用.

別墅

回覆樓主:

去到1233

侯爵府

回覆樓主:

我唔會急於過關,等多些未玩關卡配合活動win 禮物,而家等收禮。

大宅

有冇人識玩636
玩左幾個月卡左好耐都玩唔到

子爵府

小草 發表於 16-12-29 10:39
仲有無人玩緊?我玩到 1090 就一直無更新,過唔到下一版,超過一個月喇,電腦版同手機版都一樣。
但我喺 you ...
樓主,你candy ok未呀?想請問你知唔知點解我在手機 candy登入唔到?試過在fb登入都系唔得,已經登入唔到幾個月啦… candy 唔知系咪冇登入耐,佢會張我啲工具del哂冇哂

珍珠宮

我過唔到860

男爵府

clkv 發表於 17-3-10 17:56
樓主,你candy ok未呀?想請問你知唔知點解我在手機 candy登入唔到?試過在fb登入都系唔得,已經登入唔到幾 ...

太耐無更新都有可能出現呢個情况

大宅

回覆樓主:

打到2321,代表我好無聊

首頁

尾頁

跳至