親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我兩大兩細,兩個都係二至三歲,原想住 L7諗住新D乾淨D但房細,family room 得一張大床一張單人床。太平洋舊D但房大D,family room有兩張大床。

子爵府

請問有無人住過呢兩間?我心儀L7多D但驚細開唔到兩個gip,有覺得兩張大床既太平洋瞓得舒服D

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:兩大兩細住 L7 好定套平洋好

pacific family room係新裝修very good,房大兩張雙人床,張床仲要好舒服,廁所都好大,一邊係淋浴一邊係浴缸。

水晶宮

pacific房同廁所。

lorsir deluxe twin 30平方我都覺得細,L7得25平方仲細,接受唔到。

水晶宮

bbfaye 發表於 17-1-14 11:01
我兩大兩細,兩個都係二至三歲,原想住 L7諗住新D乾淨D但房細,family room 得一張大床一張單人床。太平 ...

pacific 一單一雙床應係deluxe room。

子爵府

yuyu.c 發表於 17-1-14 13:37

lorsir deluxe twin 30平方我都覺得細,L7得25平方仲細,接受唔到。
多謝你D相,我驚開左gip之後小朋友無位走,你知啦小朋友一定周圍走

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+17-1-14+13:37+pacifi

原帖由 bbfaye 於 17-01-14 發表
多謝你D相,我驚開左gip之後小朋友無位走,你知啦小朋友一定周圍走
你應該係book deluxe twin 但同family twin room係一樣大,但就唔係新裝修。

子爵府

yuyu.c 發表於 17-1-14 13:33
pacific family room係新裝修very good,房大兩張雙人床,張床仲要好舒服,廁所都好大,一邊係淋浴一邊係浴 ...
新裝修咁好,我仲驚佢又殘又舊,請問乾淨嗎?

珍珠宮

bbfaye 發表於 17-1-14 11:01
我兩大兩細,兩個都係二至三歲,原想住 L7諗住新D乾淨D但房細,family room 得一張大床一張單人床。太平 ...
我同yuyu.c 一樣,都推介pacific的family twin,好大好新好正!舊年我地住,係超平,$800幾一晚。今年就貴好多,要$1300幾,所以我唔考慮。我黎緊新年會住4晚世宗的 deluxe twin(1大床1單人床),面積三百幾尺,四晚$3300有找,仲免費送2張樂天世界入場劵。

水晶宮

bbfaye 發表於 17-1-14 13:50
新裝修咁好,我仲驚佢又殘又舊,請問乾淨嗎?

尼間係family twin 新裝修就好乾淨。

但deluxe twin就唔係新裝修,所以應該舊d

子爵府

MissMaMa 發表於 17-1-14 14:35
我同yuyu.c 一樣,都推介pacific的family twin,好大好新好正!舊年我地住,係超平,$800幾一晚。今 ...
好貴呀太平洋頭先睇要5000/4晚世宗我諗住會好舊,我最緊要乾淨同唔好太細

珍珠宮

bbfaye 發表於 17-1-14 17:00
好貴呀太平洋頭先睇要5000/4晚世宗我諗住會好舊,我最緊要乾淨同唔好太細
...
Pacific的$5000四晚是 Family twin?如果係都算抵嘅。世宗我朋友上年住過,佢話好好呀。

子爵府

MissMaMa 發表於 17-1-14 18:25
Pacific的$5000四晚是 Family twin?如果係都算抵嘅。世宗我朋友上年住過,佢話好好呀。
...
係呀,抵呀?我訂埋間double room都9千幾,同機票差不多

珍珠宮

bbfaye 發表於 17-1-14 18:49
係呀,抵呀?我訂埋間double room都9千幾,同機票差不多
唔明,訂埋間double room都9千幾是指?我年初三去,4晚世宗+2晚alpensia,係$5800幾,另外大韓機票$6800兩大一小,而家total$12600左右,平均每人$4200都幾抵嘅。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

thx

男爵府

yuyu.c 發表於 17-1-14 13:37

請問Loisir 舊唔舊?我都係booked 左deluxe twin , thx

水晶宮

BB-CLEVER 發表於 17-1-14 20:41
請問Loisir 舊唔舊?我都係booked 左deluxe twin , thx

唔算舊,但冇酒店網睇到咁大,不過都可開到兩個大喼,廁所都細。

子爵府

MissMaMa 發表於 17-1-14 19:50
唔明,訂埋間double room都9千幾是指?我年初三去,4晚世宗+2晚alpensia,係$5800幾,另外大韓機票$6800兩 ...
太平洋訂family room要5千,我爸媽一起去會訂間double room,加埋9千幾。而機票6人只需一萬一,即機票平酒店貴

珍珠宮

bbfaye 發表於 17-1-14 22:41
太平洋訂family room要5千,我爸媽一起去會訂間double room,加埋9千幾。而機票6人只需一萬一,即機票平酒 ...
機票幾平,你坐邊間?
雙人房要$4000幾四晚?呢個價錢係超級貴。Btw,如果同爸媽去,我會揾有2房的apartment,但地點未必咁方便。

子爵府

MissMaMa 發表於 17-1-14 22:53
機票幾平,你坐邊間?
雙人房要$4000幾四晚?呢個價錢係超級貴。Btw,如果同爸媽去,我會揾有2房的apartmen ...
HKExpress 7月頭號,12月去日本坐過都ok呀,所以今次都坐佢。原來仰4000有找

我搵過啦但地點唔太方便,因為有兩個細路所以地點好緊要

首頁

尾頁

跳至