親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

下星期二大三細就跟旅行社去韓旅遊,想問下要吾要帶Wi-Fi egg,問下屋企附近商場Wi-Fi egg要600幾,貴吾貴,電話卡係香港買定,定係去到韓國先買好。

大宅

saitta 發表於 17-1-18 01:07
下星期二大三細就跟旅行社去韓旅遊,想問下要吾要帶Wi-Fi egg,問下屋企附近商場Wi-Fi egg要600幾,貴吾 ...

如果多人用wifi egg 會底啲
你上網搵banana wifi 我之前用過幾好
三十幾蚊一日! 都收得唔錯! 比哂錢出發時係機場拎機就ok! 用過幾間 呢間最底用!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:下星期二大三細就跟旅行社去韓旅遊,想問下

原帖由 saitta 於 17-01-18 發表
下星期二大三細就跟旅行社去韓旅遊,想問下要吾要帶Wi-Fi egg,問下屋企附近商場Wi-Fi egg要600幾,貴吾 ...
K-look promo , 4g $12/day

拎同還係 T1 arrival hall , new member 有 $10 優惠 Tim

珍珠宮

我 like 用卡, 剛買左 "14日+泡菜卡5GB數據咭+通話" $142.5

第一次用, 見佢用 eg sim 網, 應該冇問題

男爵府

我都係Klook 租蛋,$12/日,接收好好(emoji)(emoji)

男爵府

回覆:去韓國要吾要帶Wi-Fi egg,去邊買電話卡

買卡,係鴨記/信和

禁止訪問

回覆樓主:

民房

chickenwing2006 發表於 17-1-18 04:38
K-look promo , 4g $12/day

拎同還係 T1 arrival hall , new member 有 $10 優惠 Tim

我下個月去,都係book左呢個,好抵

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

1213 發表於 17-1-18 09:48
我 like 用卡, 剛買左 "14日+泡菜卡5GB數據咭+通話" $142.5

第一次用, 見佢用 eg sim 網, 應該冇問題 ...

用完請分享下!
我上次用中移 , 依家加咗價$ , 而且我想有十天用。

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

1213 發表於 17-1-18 09:48

第一次用, 見佢用 eg sim 網, 應該冇問題 ...

用完請分享下!

珍珠宮

威大嬸 發表於 17-1-18 16:35
用完請分享下!
好呀, 我 26/1 去
2016 cny 用中移, 去到江原道收唔到, 激 c

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

830mama 發表於 17-1-18 10:13
我都係Klook 租蛋,$12/日,接收好好(emoji)(emoji)

我想問keep到幾耐?我見佢寫得4-6小時
Gloria

大宅

威大嬸 發表於 17-1-18 16:42
用完請分享下!

唔想租蛋, 可考慮喺kkdaX買 KT Olleh 4g sim, 評價幾好, 仁川取卡, 10天sim card都只係二百頭, 抵過數記

大宅

買左環球果張數據卡,無限數據,8日,$150
深水埗買

侯爵府

鴨記買

珍珠宮

我都係用klook 收得好架 抵用

首頁

尾頁

跳至