跳至

首頁

尾頁

別墅

6/12 IN左叫等信等消息...到今日都未收到信!
唔知有無家長已經收到信呢??

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

上星期頭己收到信啦 ~
你打去問下啦 ~

別墅

星期六先in 完bor??
星期一二咁快收到信??
係咪有哥哥姐姐讀緊優先??

我仲未收到...
之前諗住見得就收添
黃校長講,上星期都收唔到信就即係唔收喇...

白白豬: thanks!!

唔知有無媽咪係第一個小朋友考入又收到信呢??

伯爵府

原文章由 gsn320 於 08-12-15 22:41 發表
星期六先in 完bor??
星期一二咁快收到信??
係咪有哥哥姐姐讀緊優先??

我仲未收到...
之前諗住見得就收添
黃校長講,上星期都收唔到信就即係唔收喇...

白白豬: thanks!!

唔知有無媽咪係第一個小朋友考入又收到信呢? ...

校長姓莫架.
係呀 , 佢有家姐係到讀緊.上星期封信放左係家姐書包到.
其實佢地都係輪住咁排,唔會優先架.
但8月打後出世 bb 就會次選囉.
因佢開學日係8/9 (要足 2y) , 盡量都會收晒9月前出世 bb 先.
因n適應期會比較長 & 佢要比多 d 人手落去.

別墅

原來係姓莫...我聽到姓”王”
實在係我估唔到我地有份in睹...
交表個老師叫我唔洗諗哩度..
應該都唔會見我地, 叫我地要有其他準備
以為有得in好大機會入!
我個囝都唔係細仔, 出年八月入學係2歲5個月..

伯爵府

原文章由 gsn320 於 08-12-16 09:58 發表
原來係姓莫...我聽到姓”王”
實在係我估唔到我地有份in睹...
交表個老師叫我唔洗諗哩度..
應該都唔會見我地, 叫我地要有其他準備
以為有得in好大機會入!
我個囝都唔係細仔, 出年八月入學係2歲5個月.. ...

oic ,你幾時交表架.
其實我鐘意佢收得小人,可以照顧全面 d.
因佢地太細,有 d 返學仲未介片,又要教佢地自行進食,其實呢 d 都用左好多人手.

首頁

尾頁

跳至