跳至

首頁

尾頁

複式洋房

之前係英藝簡介會度,講過6/2-10/2會有適應班返1.5hr比2018年既K1新生返去,有媽媽收到資料嗎?
早前打過去問,個職員話另外有老師會致電講詳情,但等到今日咩消息都無,有讀緊英藝既媽媽可否分享下學校行政係咪真係安排得咁麻麻?因搞到我都考慮緊K1讀唔讀呢間好

大宅

kewpie_joey 發表於 17-1-25 10:01
之前係英藝簡介會度,講過6/2-10/2會有適應班返1.5hr比2018年既K1新生返去,有媽媽收到資料嗎?
早前打過去 ...

其實行政唔好我諗你申請個下已經知架啦。

不過揀/唔揀英藝都唔係因為呢個原因架啦,至少我係,呢個唔係主要決定因素。小朋友學到野又返得開心,又比到我要既野,就ok la.

Btw, 我舊年好遲先決定轉校,冇乜idea咁早有適應週,開學前就有囉,而家早左啲咁。

加上好多都係n班升上去,所以都應該冇呢個環節。

複式洋房

Thx...因之前打電話問過係有呢個返1.5hr既安排,今日打去無人聽

我再認真考慮下,因行政咁樣的確令我再商確轉唔轉好,但想知多少少,請問老師方面有愛心嗎?同教學方面呢間學校好嗎?

大宅

kewpie_joey 發表於 17-1-25 12:33
Thx...因之前打電話問過係有呢個返1.5hr既安排,今日打去無人聽

我再認真考慮下,因行政咁樣的確令我再商確 ...

我個人建議你轉啦,因為既然你著眼點係行政,英藝一定比唔到呢樣野你架。

我話你知其他野好都冇用啦,揀間行政好既學校啦。

大宅

kewpie_joey 發表於 17-1-25 12:33

我再認真考慮下,因行政咁樣的確令我再商確 ...

Btw 因為學校開始放新年假,所以冇人聽電話囉。

首頁

尾頁

跳至