美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Nevegas 發表於 17-2-11 02:14
Chanel邊隻?有冇好用介紹下

HR果支都明顯架,但我只會夜晚用,Chanel呢支,之前online shop減價見平先買,以前試過sample都0k,有光澤感

大宅

debjc 發表於 17-2-11 16:54
HR果支都明顯架,但我只會夜晚用,Chanel呢支,之前online shop減價見平先買,以前試過sample都0k,有光澤 ...

依支CHANEL幾錢?係咪香港買?見日雜有介紹

HR個支知唔知香港賣幾多錢

大宅

HR果支都明顯架,但我只會夜晚用,Chanel呢支,之前online shop減價見平先買,以前試過sample都0k,有光澤 ...
Chanel how much? 可唔可以PM我邊間買?

大宅

後面金黑果盒咩黎? Valmont金色果條Line!?

子爵府

我都係剛剛去完大阪呀!不過我得一個鐘shopping,趕頭趕命在高島屋掃了些Suquu 咋!都好想試CDP Syncatif 呀!
你住的酒店真係好靚呀!

公爵府

pui1018 發表於 17-2-11 17:34
依支CHANEL幾錢?係咪香港買?見日雜有介紹

HR個支知唔知香港賣幾多錢

我online買架!

Promotion時好似5百幾咋

公爵府

Nevegas 發表於 17-2-12 02:06

Promotion時好似5百幾咋

Pm了

Nevegas    發表於 17-2-14 20:02

公爵府

Nevegas 發表於 17-2-12 02:09
後面金黑果盒咩黎? Valmont金色果條Line!?

你好好眼,咁都睇到

係呀,試過佢金色cream sample幾好,所以佢支serum應該都唔錯,promo時又買埋佢

公爵府

j2j2 發表於 17-2-12 09:39
我都係剛剛去完大阪呀!不過我得一個鐘shopping,趕頭趕命在高島屋掃了些Suquu 咋!都好想試CDP Syncatif ...

你去幾日呀?跟團呀?係日本得一個鐘shopping點夠
係日本買Synactif真係好抵!

大宅

debjc 發表於 17-2-14 10:05
...

其實Synactif cream有咩好?真係值咁貴?香港買成萬蚊

侯爵府

樓主有冇買cdp遮瑕?個個都話好用,想買來遮暗瘡印

大宅

debjc 發表於 17-2-14 10:03
你好好眼,咁都睇到

係呀,試過佢金色cream sample幾好,所以佢支serum應該都唔錯,promo時又買埋 ...

how much? 我記得金色好貴喎!JM你好捨得買

如果Valmont金line同Synacifit, 你覺得邊隻好D?

子爵府

debjc 發表於 17-2-14 10:05
...

我自遊行6日5夜呀!唔短架,但時間全用在小朋友玩的地方。加上帶住小朋友shopping好煩下,我每次family trip都係一樣野都買不到的。今次有一個鐘shopping,算好d了, 哈哈

公爵府

bbfamily 發表於 17-2-14 13:04
其實Synactif cream有咩好?真係值咁貴?香港買成萬蚊

佢話係有美白,抗老,收緊,去紋等等嘅全效cream,我本身冇乜紋,兩邊臉有少少雀斑,用左佢感覺係白淨左,但我覺得最明顯係個firming功效。之前我買左Valmont個膠原mask,果時我用緊Valmont F3同la cream時用個膠原mask嘅效果係非常明顯,用完個臉型就好似做完facial瘦左成個碼咁,但自從用左Synactif cream,我再用膠原mask已經見唔到有乜變化!佢個eye cream set又係好正,已經買第二set 連老公都話我用左Synactif個效果好好,好似日日去左做facial咁 所以佢都好支持我買

公爵府

ensureyip 發表於 17-2-14 17:23
樓主有冇買cdp遮瑕?個個都話好用,想買來遮暗瘡印

有呀!我用左佢超過十年!用來遮印真係好好,又自然又持久。但我就唔會用佢遮眼圈,始終比較乾

公爵府

Nevegas 發表於 17-2-14 20:12
how much? 我記得金色好貴喎!JM你好捨得買

如果Valmont金line同Synacifit, 你覺得邊隻好D? ...

香港好似成5千一支,但我之前半價

金色serum我未開,但金cream就幾好,好過Valmont F3

Synactif係night cream,我會同la cream隔住用,即用完Synactif就用la cream,用完再轉咁,以night cream黎講,我覺得la cream同Synactif好過金cream,金cream夜晚不夠潤,但金cream做日霜應該幾適合

公爵府

j2j2 發表於 17-2-14 20:16
我自遊行6日5夜呀!唔短架,但時間全用在小朋友玩的地方。加上帶住小朋友shopping好煩下,我每次family tr ...

又係喎,帶住小朋友真係冇辦法,一定小朋友為先 大阪有冇去餵鹿?

我係FTM,我都係呢一兩年亞囡大過左我先可以盡情shopping咋!

男爵府

debjc 發表於 17-2-14 22:14
佢話係有美白,抗老,收緊,去紋等等嘅全效cream,我本身冇乜紋,兩邊臉有少少雀斑,用左佢感覺係白淨左, ...

好毒吖

侯爵府

debjc 發表於 17-2-14 22:17
有呀!我用左佢超過十年!用來遮印真係好好,又自然又持久。但我就唔會用佢遮眼圈,始終比較乾
...

我主要想遮印,請問大阪幾錢?係邊間百貨買?
遮瑕應該買比粉底深定比粉底淺色?
銀聯卡比錢有冇折?

大宅

Nevegas 發表於 17-2-12 02:06
Can you pm me the online shop info? thanks

首頁

尾頁

跳至