自由講場

跳至

首頁
23456...53

尾頁

公爵府

醒目開學勳章

christy12 發表於 17-2-6 05:20
一直有留意,各位Jm,如果見到,麻煩通知我,萬分感激。

你去睇急証, d傷應該開始現形, 可以見到,照x ray
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

大宅

霜霜 發表於 17-2-6 05:20
高登有 fb page

已SEND MSG 去高登討論區、絲打台、起底組

公爵府

christy12 發表於 17-2-6 04:16
所以我變左犯人? 所以我偷左人電話? 所以我比人打到咁都冇人肯行過嚟幫手? 所以我比個CID 講我唔知放左幾多 ...

唔識幫你,幫推

子爵府

回覆:咩叫公理

唔識,幫推
希望可以有人幫樓主

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

christy12 發表於 17-2-6 05:28

我給你的法律援助網址,可以睇睇,希望可以幫到你。

大宅

bbcool 發表於 17-2-6 05:25
你去睇急証, d傷應該開始現形, 可以見到,照x ray

已經照埋x ray, 除左有人拍到片,我唔知仲有咩可以幫到我,我聽到有人話拍片。
如果有朋友、家人2017-2-5 ,夜晚7-8點經過鵝頸橋公廁,麻煩問一問,幫下我。
我欠一個公理!
欠一句道歉!
一個話我唔知放左幾多人嚟嘅道歉!
一個香港人應該有嘅基本安全保障!
都係果句,呢度係香港!!!

伯爵府

你而家除左搵片之外
明天你試下去搵免費法律諮詢
問下你而家個情況應該點做

子爵府

Up

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

christy12 發表於 17-2-6 05:28

試下

香港突發事故報料區
蘋果突發

大宅

最關心BB問題熱投勳章

香港依家真係好恐怖

大宅

霜霜 發表於 17-2-6 05:33
我給你的法律援助網址,可以睇睇,希望可以幫到你。

除左靠有人影到,法律可以幫到我?
我去完"""灣仔警署"""已經明。
其中一個搜身、keep 嘢嘅女警察,對我都幾有禮貌,係最好果個。
陪我驗傷果個軍警,聽到我話問醫生拎2、3日,笑左出嚟,我唔知有咩咁好笑,如果係自己屋企人,唔知仲有冇咁好笑。
之於話我唔知放左幾多人落嚟不停粗口果個CID,算吧啦。

侯爵府

2024年龍年勳章

christy12 發表於 17-2-6 05:46
其中一個搜身、keep 嘢嘅女警察, ...

唔係好明果句 放左幾多人落黎 咩意思呢

男爵府

真係無法無天,我真係r 晒頭,點解無啦啦會咁?阿婆攪場大龍鳳做乜呢?咁究竟電話喺邊?係咪真有其事?

同情你,唔識幫,幫你揚

用戶要求終止服務

christy12 發表於 17-2-6 05:46
其中一個搜身、keep 嘢嘅女警察, ...

法律幫唔幫到我唔知,即管去試下啦,好過你而加盲中中,無方向呀!

佢地可能以為你系大陸犯罪集團?

大宅

霜霜 發表於 17-2-6 05:44
試下

香港突發事故報料區

多謝你提供方法。
所有各位jm 提供可以做到嘅方法,我都十分感激& 願意試。

大宅

my-baby 發表於 17-2-6 05:49

唔係好明果句 放左幾多人落黎 咩意思呢

粗口CID 叫我自己諗下咩意思

大宅

Yeungkarrie 發表於 17-2-6 05:50
真係無法無天,我真係r 晒頭,點解無啦啦會咁?阿婆攪場大龍鳳做乜呢?咁究竟電話喺邊?係咪真有其事?

同 ...

其實好易明,一D 慣常大陸手法,我到左"冷房"已經明。

用戶要求終止服務

christy12 發表於 17-2-6 05:53
多謝你提供方法。
所有各位jm 提供可以做到嘅方法,我都十分感激& 願意試。

post 埋俾 “100毛” 啦,而加都好多人睇嫁

伯爵府

回覆樓主:

依家應是告樓主打交,不是偷電話喎

侯爵府

2024年龍年勳章

christy12 發表於 17-2-6 05:55
粗口CID 叫我自己諗下咩意思

咁真係有佢講冇你講 下次返去差館找個律師陪你一齊去穩陣D 我信有屈打成招呢回事 因有朋友試過(明明真係冇做過 但唔知D差人做左D咩令到佢認左罪) 後黎揾左律師幫手 雖然洗左好多錢亦搞左好耐 但總算冇事

首頁
23456...53

尾頁

跳至