自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Crystalinlord 發表於 17-2-8 18:33
1月尾完左啦,真係想繼續有,如長途車8折都幾好架

係架

我一日車錢都$40

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kikiboy 發表於 17-2-8 16:08
我發覺拍卡冇優惠嗰種聲,但冇留意收費,係咪冇咗?

1月近尾我試過回贈無優惠, 用佢個app問cs, 真係追得返錢!
放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 17-2-8 18:16
算係咁喇, 有8折!

過海,唔過海、唔同巴士路線都係同一間公司。為何不可以一起做八折而要分路線去優惠。每條路線都有人搭㗎。

地鐡都會全線優惠除了機場缐,這可以理解。

衹是個人感覺。

水晶宮

回覆:九巴第二程八折優惠係咪冇咗?

吓!原來禁快冇左

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Linglingch 發表於 17-2-8 18:47
過海,唔過海、唔同巴士路線都係同一間公司。為何不可以一起做八折而要分路線去優惠。每條路線都有人搭㗎 ...

感覺佢地support好渣, 連over10 transaction都offer唔到discount!
放下自在

水晶宮

回覆樓主:

我坐左好多次,但機場線冇囉

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:九巴第二程八折優惠係咪冇咗?

完左了

侯爵府

cattz288 發表於 17-2-8 18:55
感覺佢地support好渣, 連over10 transaction都offer唔到discount!

係囉!

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

回覆樓主:

好快,我每天搭相同路線上,下班,當然好想優惠期長點

首頁

尾頁

跳至