自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

阿囡同學仔,星期五晚無啦啦身體出紅疹+發燒,星期六上午食轉退燒藥就繼續返學校英文班。
星期六晚紅疹加劇+高燒,入咗醫院,今日開始低燒,要求出院,明天繼續返學。

個阿媽除咗不停安排小朋友外補,上興趣班,返學等等外,其餘咩都唔緊張。

甚至每日獨留細女係屋企落街等校車接放學都若無其事

好變態,點解可以咁

davywm    發表於 17-2-13 09:00

公爵府

tingtingword 發表於 17-2-12 23:10
阿囡同學仔,星期五晚無啦啦身體出紅疹+發燒,星期六上午食轉退燒藥就繼續返學校英文班。
星期六晚紅疹加劇 ...

好多家長食左退燒藥 話無燒都照返
有聽過疑似出水豆
都照去學校旅行

珍珠宮

如果小朋友身體承受到而出事,到時後晦都無用

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

個細女幾歲呀?獨留bb係屋企好危險囉

大宅

wai0824 發表於 17-2-13 00:34
個細女幾歲呀?獨留bb係屋企好危險囉

2歲,嗰段期間細女午睡中

珍珠宮

tingtingword 發表於 17-2-13 00:35
2歲,嗰段期間細女午睡中
報警

禁止訪問

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章

已刪除用户

回覆樓主:

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好自私

伯爵府

tingtingword 發表於 17-2-12 23:10
星期六晚紅疹加劇 ...

我寧願俾佢抖多幾日,一陣燒番再嚴重啲,惹到人又搞到自己,好麻煩。

平日我仔發燒,睇完醫生就唔再出街,我係連學校功課都唔會返去攞⋯⋯老公買外賣俾我,我就煲粥俾仔,一齊訓覺,不知幾爽。
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

男爵府

太自私, 對自已同其他小朋友都唔好

首頁

尾頁

跳至