二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱消委會先公怖la roche-poasy係其中一款不含香料,唔會致敏嘅cream,屈記400ml賣緊350,德國直接買來現售
200ml$170, 400ml$240
有意可pm

大宅

回覆樓主:

另有bb專用cream或la roche其他產品可pm查詢

大宅

回覆樓主:

La Roche-Posay溫泉紓緩噴霧(spring Water)

100%天然抗敏温泉水
抗氧化、舒緩及鎮靜泛紅敏感肌膚

La Roche-Posay溫泉水獨具硒微量元素及礦物質組合,被證實具多種療效,包括讓舒緩、柔滑肌膚及抗自由基等特性。嚴謹配方宗旨將皮膚過敏可能性減至最低,同時適合成人、嬰孩使用。

可以舒緩敏感、鎮靜肌膚、延緩老化、抗自由基

研究證實

經皮膚醫學證實具舒緩及抗刺激反應功效。La Roche-Posay溫泉水應用於歐洲第一座被認可的權威專業溫泉醫療中心,信譽超然。

有意可pm

大宅

回覆樓主:

德國世家甘露

用過大家都知呢款for調理肌膚,解決肌膚最根本問題,當肌膚狀態唔好、唔穩定、换季時調理好你嘅肌膚

正常肌膚功效平衡同排毒,皮膚嘅自我調節能力會增強,出油會變少
敏感肌膚功效強化肌膚防止發红敏感,防止靜脈擴大

一盒for 28day, 20歲妙齡肌膚1年最多可做2次呢個療程,30歲以上熟齡肌1年最多可做3次

歡迎pm查詢

大宅

回覆樓主:

極効防曬乳SPF50+
SPF50+UVAPF(PPD)
獨特MEXOPLEX防曬濾劑
創造極高UVA/UVB全護強化
長波UVA防護功效, 有效改善及預防曬黑及曬老現象
不含香精及Paraben防腐劑
不易生粉刺配方
極高防水防汗性,戶外運動及上水活動適用
.
特別適合
戶外運動,水上活動等大量陽光曝曬需求者
皮膚易受UV光產生不適反應者,如孕婦
乳狀質地,易推展不黏膩,適合乾,中性的一般及敏感肌

SPF50+/PA++++