網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係淘寶度睇中左個焗爐,有得wifi 又有得上下發電線分別較溫度。
大家有係淘寶買過焗爐嗎?有無其他介紹?

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【Galanz/格兰仕 iK2(TM) 智能烤箱家用烘焙多功能电烤箱30升大容量】¥jU2LQUlWKC¥http://c.b5za.com/h.dsRqGy?cv=jU2LQUlWKC&sm=8c42e0

象牙宮

moncheri 發表於 17-2-22 18:03
我係淘寶度睇中左個焗爐,有得wifi 又有得上下發電線分別較溫度。
大家有係淘寶買過焗爐嗎?有無其他介紹? ...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 17-2-23 22:47

你買左?好用嗎?

象牙宮

我己有 :

烤肉, 雞, ....

烤地瓜, 薯仔, 板栗

想買 微波爐 兼 燒烤

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

回覆樓主:

呢個正,我冇買wifi版,感覺冇用,冇wifi平d

大宅

milk198903 發表於 17-2-24 13:32
呢個正,我冇買wifi版,感覺冇用,冇wifi平d

請問有無link?

大宅

333s 發表於 17-2-24 13:21
我己有 :
烤肉, 雞, .... 烤地瓜, 薯仔, 板栗

好想要烤薯神器

大宅

我會...買番傳統扭制那些焗爐....電子野, 容易壞, 尤其是強國貨...

有些人會有個錯覺, 電子溫控會準過機械溫控....

e.g. 我個柏翠麵包機, 電子控制, 焗包時溫度由135度~175度, 差40度...

但另一機械式強國焗爐, 相差只是正負7度....

所以, 溫控是同個爐設計技術有關....

首頁

尾頁

跳至