網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位Jm,請問hxt buy 集運能運送食物嗎?我見官網寫明唔可以。如果照運,商品訊息應該點填!thx

男爵府

我都想知
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

iovesin 發表於 17-2-22 23:19
各位Jm,請問hxt buy 集運能運送食物嗎?我見官網寫明唔可以。如果照運,商品訊息應該點填!thx

...
唔知唔得,我運過但真空包裝的,唔記得寫乜,

子爵府

引用:各位Jm,請問hxt+buy+集運能運送食物嗎?我

原帖由 iovesin 於 17-02-22 發表

...
我唔理3721乜鬼都寫「家品」、「雜物」、「廚房用品」

男爵府

GalGuy 發表於 17-2-23 07:33
我唔理3721乜鬼都寫「家品」、「雜物」、「廚房用品」
即係你試過運食物?我有諗過如果買一箱酸辣粉,佢地會唔會見到盒面寫酸辣粉就唔收呢
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

包裝已經包住哂
佢點睇到裏面係咩

男爵府

iovesin 發表於 17-2-22 23:19

...

運架!問過客服。你都可以問下

男爵府

運過茶葉,問過可以, 其他都係問清楚好, 唔好累其他人扣關啦⋯⋯ 點可以咩都寫雜貨博大霧ga

首頁

尾頁

跳至