親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

51 假期去,Fraser $15xx, cross $16xx 未計税。Fraser 去出入機場方便,房大,無敵靚view
Cross 就 shopping 食野方便,新,沐浴用品用L'Occitane, 感覺上貴都扺番
選舉困難症麻煩各姊妹幫幫手,又或者有更好推介?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 Helllokitty 的帖子

其實fraser過去心齋橋都好方便,附近都多野食

男爵府

Helllokitty 發表於 17-3-6 13:13
51 假期去,Fraser $15xx, cross $16xx 未計税。Fraser 去出入機場方便,房大,無敵靚view
Cross 就 shopp ...

比我會揀Fraser, 你呢個價錢好扺。我上次住one bedroom suite 係$2000+晚

子爵府

stepchk 發表於 17-3-6 13:30
回覆 Helllokitty 的帖子

其實fraser過去心齋橋都好方便,附近都多野食

謝謝你

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Fraser 都好方便呀, 5.1果邊都係黃金周喎, 要快啲手訂酒店啦

大宅

我兩間都住過!

我覺得一家大細就住Fraser 因為房大。

如果兩個大人就住Cross,房細D但行街食嘢就便D。

子爵府

brima 發表於 17-3-6 13:33
比我會揀Fraser, 你呢個價錢好扺。我上次住one bedroom suite 係$2000+晚

2000+ 真係好貴 我51 假期計埋稅要$18xx ,不過其他豆腐咁細既酒店都成千,寧願比貴d舒服d。之前有考慮Swiss,不過二千留下既係舊房,仲要好舊下,所以放棄佢。

子爵府

TMC3012 發表於 17-3-6 13:56
Fraser 都好方便呀, 5.1果邊都係黃金周喎, 要快啲手訂酒店啦

2間訂左了,可cancel 所以仲有時間考慮

子爵府

EWSL 發表於 17-3-6 14:00
我兩間都住過!

2個大人。所以有點難選擇

大宅

減齡達人勳章

Helllokitty 發表於 17-3-6 13:13
Cross 就 shopp ...

我都hold 左呢個時間Fraser,佢有studio room 會平D,如果住呢間記住申請埋member ,下次book 會有5%discount

複式洋房

EWSL 發表於 17-3-6 14:00
我兩間都住過!

請問機場去Fraser方便嗎?

大宅

MOLLYMAC 發表於 17-3-6 23:31

方便!坐南海電鐵一程車去到。

酒店就在車站隔離

珍珠宮

Helllokitty 發表於 17-3-6 14:00
2000+ 真係好貴 我51 假期計埋稅要$18xx ,不過其他豆腐咁細既酒店都成千,寧願比貴d舒服d。之前有 ...

上網有得睇新房定舊房?定係某grade係新房咁?

子爵府

麵包超人^o^ 發表於 17-3-7 08:03
上網有得睇新房定舊房?定係某grade係新房咁?

以我所知最平隻經典房premier 係舊

大宅

請問住過cross 既大大,要唔要帶轉換插頭呢?

別墅

MOLLYMAC 發表於 17-3-6 23:31

方便到爆!

大宅

回覆樓主:

3年前住Fraser studio room。果時好平,8百幾一晚仲要包早餐。整體覺得唔錯,貪佢有洗衣機好方便。但今年想住心齋橋,所以book左Cross。另外,Fraser studio twin room張床得100cm, 我2大1小會比較迫。Cross張床有120cm。所以最後決定訂cross

首頁

尾頁

跳至