想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

朋友在外地, 但在香港做IVF. 放D3胎2個, 13日後驗 hCG 有770, 咁係中單定中雙? 朋友在外地人生路不熟, 仲未搵到婦產科醫生咋.. 所以問我,
另外想問下, 佢已移民外國, 所以取消左香港個手提, 無香港電話點註冊BK? 佢話之前想註冊又註唔到, 聯絡管理員又無覆佢, 可以點註冊?

別墅

koalamlam 發表於 17-3-8 22:30
朋友在外地, 但在香港做IVF. 放D3胎2個, 13日後驗 hCG 有770, 咁係中單定中雙? 朋友在外地人生路不熟, 仲未 ...

好大幾會中孖B

複式洋房

回覆 koalamlam 的帖子

搵朋友幫佢註冊

別墅

koalamlam 發表於 17-3-8 22:30
朋友在外地, 但在香港做IVF. 放D3胎2個, 13日後驗 hCG 有770, 咁係中單定中雙? 朋友在外地人生路不熟, 仲未 ...

都好大機會孖B,我之前day 17驗HCG 都只係5xx

水晶宮

我放day5胎,9日後hcg 383, 係孖。

複式洋房

Bbbtcy 發表於 17-3-9 06:01
都好大機會孖B,我之前day 17驗HCG 都只係5xx

我星期六驗血,過了幾多為成功有BB,我放Day 3, Day 4

別墅

CarryTang 發表於 17-3-9 15:06
我星期六驗血,過了幾多為成功有BB,我放Day 3, Day 4

每日要有double HCG 數值上升就可以
如今日係7xx 過兩三日驗應該會有 2xxx 數值

加油!!!

子爵府

Thanks 咁多位, 同朋友講聲先~!

子爵府

Baby2018 發表於 17-3-9 03:33
回覆 koalamlam 的帖子

搵朋友幫佢註冊
佢香港無人無物, 搵D唔多熟既人特登幫佢註冊BK又好怪, 我自己已有BK A/C, 幫唔到佢.唯有睇下佢再試下搵唔搵到人幫啦..

複式洋房

koalamlam 發表於 17-3-10 00:27
佢香港無人無物, 搵D唔多熟既人特登幫佢註冊BK又好怪, 我自己已有BK A/C, 幫唔到佢.唯有睇下佢再試下搵唔搵 ...

I'm living overseas and just recently registered with BK via Whatapps. You friend needs to lodge a customer enquiry with the site administrator who will email the registration details and how to add BK onto your contact list for activation

子爵府

maylee630 發表於 17-3-10 06:04
I'm living overseas and just recently registered with BK via Whatapps. You friend needs to lodge a ...
Many Thanks JM!!I'll show my frd your msg!!

首頁

尾頁

跳至