親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

minlailai 發表於 17-4-15 22:56
係咪群芳?多唔多野食?

我同屋企人覺得啱我哋食, 有生蠔, 燉湯, 煎鵝肝, 燒帶子若, 長腳蟹...

但urban kitchen 望落好似高級d, 但無燉湯, 無鵝肝, 係有半邊龍蝦...

最緊要睇吓邊度啱自己口味。

別墅

rex13 發表於 17-4-13 15:52
唔識copy link, 你搵下店名叫滺遊假期
我找不到這個名
可否畀條LINK我

珍珠宮

babykidlove 發表於 17-5-6 18:39
我找不到這個名
可否畀條LINK我

【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.TlSNvP?cv=TbezZGjR8tC&sm=b079f8,或复制这条信息¥TbezZGjR8tC¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

rex13 發表於 17-5-6 18:57
【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.TlSNv ...

請問是否淘寶買了,不用自己再book位,到時話已訂位就得?要show 咩資料?Thanks

珍珠宮

wan1204 發表於 17-5-15 13:57
請問是否淘寶買了,不用自己再book位,到時話已訂位就得?要show 咩資料?Thanks
...

佢會send sms比你, 有個confirmation no …到時show比佢睇就得, 時間就應該有分時段, 你去到個個時段, 入座lol

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

rex13 發表於 17-5-15 14:02
佢會send sms比你, 有個confirmation no …到時show比佢睇就得, 時間就應該有分時段, 你去到個個時段, ...

Thanks so much

伯爵府

回覆樓主:

請問有沒有sheraton feast, 我搵5到嘅

首頁

尾頁

跳至