自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

今日收工行超市,無咩人,我行過麵包附近,有個阿姐叫我:喂,攞盒蛋撻嚟吖! 佢自己就在排隊比錢,我真係X佢個燒賣,自己唔去攞?又唔係多人! 我又推住堆送,那那閃走! 個阿姐仲要立即唔排隊比錢,追住我嚟鬧我:叫你都唔幫我?有係搞錯! 我話: 我又唔識你,又唔係叫阿喂, 做咩要幫你,一啲禮貌都無!
個阿姐仲要嘈, 我彩佢都on, 買完野閃!
痴痴地線!

大宅

giraheiyear 發表於 17-4-11 00:04
今日收工行超市,無咩人,我行過麵包附近,有個阿姐叫我:喂,攞盒蛋撻嚟吖! 佢自己就在排隊比錢,我真係X ...

真係好痴線喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

宜家d人都痴痴地
幾個月前,我行出屋苑大閘,
唔為意有人係我後面,我又冇乜力去推開度門,開到好大,只係夠自己過
跟著,後面有個2x 歲著t shirt 牛仔褲既女仔,追住我後面鬧:人之中你都算最pk(中文) 我寧轉頭原來話緊我……唔推門比佢出

991129    發表於 17-4-13 09:44

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

總有離別的時候

男爵府

回覆樓主:

佢以為你會老奉幫佢啩~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

有d 人係咁,好似應份要幫佢咁,幫左唔該都冇聲,唔幫就追住鬧你幾條街

佢有手有腳都要人服侍,我覺得佢應該請過近身賓妹 比佢洗

子爵府

今日收工行超市,無咩人,我行過麵包附近,有個阿姐叫我:喂,攞盒蛋撻嚟吖! 佢自己就在排隊比錢,我真係X ...

大把呢啲低文化水平嘅人!唔使理佢!我上星期先遇到個!自己唔啱仲要鬧人地!癡線!

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

真係痴得好暈巡喎

珍珠宮

回覆樓主:

三唔識七,我無啦啦做咩要幫佢囉!痴線人真係越來越多~

翡翠宮

畀面勳章

香港越黎越多傻人
日日是好日

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

禁止訪問

侯爵府

回覆樓主:

我諗起上次去食野,野飲要自己去drink bar斟既

有個阿姐叫個外國人(頭髮比較深色)
喂!細佬,幫我㩒杯奶茶(只有咖啡機)
咁外國人唔知阿姐同佢講

之後阿姐又叫:細佬,幫我㩒杯奶茶
外國人:ar..?
阿姐再講:細佬,幫我㩒杯奶茶
外國人:what..?
阿姐又講:細佬,幫我㩒杯奶茶
外國人:english..?
阿姐又講:細佬,幫我㩒杯奶茶
外國人:coffee..?

本來想話佢知部機冇奶茶,但見佢唔該都冇聲,都係費事理佢

funfun759    發表於 17-4-11 15:33
熱狗媽    發表於 17-4-11 13:58

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢知唔知你係顧客呀?佢都傻得好勻循

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

selinako^^ 發表於 17-4-11 00:16
宜家d人都痴痴地
幾個月前,我行出屋苑大閘,
唔為意有人係我後面,我又冇乜力去推開度門,開到好大,只係 ...

個女仔把口咁鬼差

selinako^^    發表於 17-4-11 15:16

瑪瑙宮

sfuhsg 發表於 17-4-11 00:31
我諗起上次去食野,野飲要自己去drink bar斟既

有個阿姐叫個外國人(頭髮比較深色)

似mc mug 故仔

大宅

三唔識七 又無叫名 鬼知叫自己 真係傻傻地

琥珀宮

回覆樓主:

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

佢無禮貌先嘅!

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

mother904 發表於 17-4-11 00:27
香港越黎越多傻人

香港其實系咪變咗火星籍民地?

首頁
12345...6

尾頁

跳至