夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

好想揾人傾,但唔想揾朋友講。我同佢由識到而家廿年,我身邊的朋友都話c6好好,好錫我同女,以前可能係,但係依半年己經唔同左好多。以前1至六佢出去做嘢好夜先翻屋企,但星期日一定係陪我地,依家就話返工,就算肯陪都係食完晏就走。大家4,5個月冇講嘢冇whatsapp. 終於有1日我講左我心裡說話出嚟,問佢想點,佢冇出聲,最後話冇嘢,再過幾日,我又忍唔到爆喊問佢想點,係唔係出面有另一個她,佢話冇,(但我直覺話我知係有D嘢) 我話睇電話,佢死都唔比,仲話無必要比我睇,話我迫佢拾衫走,我話好,你出得依個門口就唔使再翻嚟。佢當然就講話我成日發脾氣。大家一齊改。之後好幾日,我等佢睏偷左電話嚟睇,睇完爆喊,己經喊左好多日同失眠。依2日我扮冇嘢。想等下次再睇佢地的對話。個女仔係台灣。都wc得佢好密。

大宅

BaLabe 發表於 17-4-11 01:09
好想揾人傾,但唔想揾朋友講。我同佢由識到而家廿年,我身邊的朋友都話c6好好,好錫我同女,以前可能係,但 ...

好好坐底傾下

大宅

wubobo28 發表於 17-4-11 01:12
好好坐底傾下

傾過,佢唔原意講,冇嘢講,冇答案,我問多幾句,唔係佢走就係我喊。

大宅

BaLabe 發表於 17-4-11 01:17
傾過,佢唔原意講,冇嘢講,冇答案,我問多幾句,唔係佢走就係我喊。

你想再同佢傾,你諗好傾唔傾得成既最後結果吧!一而再再而三你點問佢都唔講,睇怕都好難割捨佢,於你地,還有情份,肯回頭都仲好,若佢唔肯,真系要度好後路!唉

大宅

cheungngstella 發表於 17-4-11 02:01
你想再同佢傾,你諗好傾唔傾得成既最後結果吧!一而再再而三你點問佢都唔講,睇怕都好難割捨佢,於你地, ...

其實我好唔明,佢2個應該冇見過,因為1個係香港1個係台灣,但係佢2個的對話,我c6都冇同我講過,佢比匯錢比對方。我心好唔舒服。

禁止訪問

大宅

yyb1011 發表於 17-4-11 02:21
比埋錢,鬼唔望個女係呃你老公錢無感情的

所以我唔明。我等另一次機會再睇佢wc。

子爵府

BaLabe 發表於 17-4-11 02:13
其實我好唔明,佢2個應該冇見過,因為1個係香港1個係台灣,但係佢2個的對話,我c6都冇同我講過,佢比匯錢 ...

明白你心情好難過...
但點解你覺得佢地無見過?
如果真係未見過,應該又未必會比錢喎...會唔會係以前同事之後返咗台灣?台灣女人出名溫柔(未婚前)

大宅

x00_00x 發表於 17-4-11 02:35
明白你心情好難過...
但點解你覺得佢地無見過?
如果真係未見過,應該又未必會比錢喎...會唔會係以前同事之 ...

因為c6每天都回家。

伯爵府

BaLabe 發表於 17-4-11 04:15
因為c6每天都回家。

應該會見過
要見都唔洗出國
個女仔可以飛過黎的
有心見偷幾個鐘出去都可以見

大宅

會唔會個女仔來搵佢,佢請假無講你知?
或者可能視像....

你地平日點相處係點呢,你c6竟然為左外地一個女人唔要頭家?其實佢似係玩玩下,但點解會寂寞到搵個外國人呢

男爵府

其實我好唔明,佢2個應該冇見過,因為1個係香港1個係台灣,但係佢2個的對話,我c6都冇同我講過,佢比匯錢 ...

你有冇諗過星期日食完晏佢就去見個女人呢?

子爵府

BaLabe 發表於 17-4-11 01:09
好想揾人傾,但唔想揾朋友講。我同佢由識到而家廿年,我身邊的朋友都話c6好好,好錫我同女,以前可能係,但 ...

你越看只有更心傷和失方寸,我想你丈夫和這個女人一定見過面,甚至現在正在熱戀期,一個男人不會無緣無故地匯錢給另一個女人。

你還想要他嗎?你覺得自由可以有一天介懷嗎?他現在甚麼都聽不入耳,不用質問他因他出軌根本就是事實,出軌程度不知但一定是被這女人迷到昏昏沉沉。你要先冷靜,想想你們之間過去的點滴,廿年相處有甜蜜的回憶,也必然有衝突和疏忽對方的地方,想想你們由何時開始關係變冰?

不用和他爭辯他為何出軌,他現階段不承認,我想他自己都好混亂,一個原本好好先生變成惡魔,連他自己都不知道應怎樣做。把焦點放回他對你有甚麼不滿?大家的婚姻究竟出現甚麼問題?罵他沒有用,他知道是錯的但又覺得是你迫出來,你越失控越哭越去指責他只是迫他走出去找那個女人。有時候男人真是會迫瘋妻子好等他出軌合情合理,所以反而應要令他估不到你想怎樣。
mc <()>

大宅

juv10hk 發表於 17-4-11 04:37
會唔會個女仔來搵佢,佢請假無講你知?
或者可能視像....

再講翻,c6係揸車的很自由,個女就應該係 online game 識,佢同對方一定有通電話或視象。

大宅

mc 發表於 17-4-11 08:21
你越看只有更心傷和失方寸,我想你丈夫和這個女人一定見過面,甚至現在正在熱戀期,一個男人不會無緣無故 ...

本來都想唔睇,但又忍唔到,好想知他們之間的對話,我地從來都比對方很自由,依家我要先扮無事,好似以前咁,我唔可以離開屋企,(因為我同我屋企人住)
講真我唔知他們的現況係點,我就好確定同佢講過,如果真係有另一個"她'',我會走不留人。我女知道我地有D問題,不過接受唔到父母分開嘅。其實我仲諗緊自己想點,廿年來我們感情都可以。朋友覺得c6好好先生。

琥珀宮

匯埋錢?俾我一定會問清楚﹗

瑪瑙宮

BaLabe 發表於 17-4-11 09:18
本來都想唔睇,但又忍唔到,好想知他們之間的對話,我地從來都比對方很自由,依家我要先扮無事,好似以前 ...

佢講過再迫佢執衫走, 我諗佢已諗緊將來的去留, 佢平日夜番+星期日都出街, 屋企似酒店, 你有無番工? 無就搵野做, 兩手準備.

大宅

tansyneko 發表於 17-4-11 09:49
匯埋錢?俾我一定會問清楚﹗

問左無得翻轉頭。等待時機

大宅

又係貪新鮮. 你又如何肯定那女係身在台灣? 還是台灣只係WC 註冊地區?

大宅

Nancy20090615 發表於 17-4-11 10:01
佢講過再迫佢執衫走, 我諗佢已諗緊將來的去留, 佢平日夜番+星期日都出街, 屋企似酒店, 你有無番工? 無就 ...

我有返工,屋企主要開支係我。之前都試過罵個一次交,佢都好緊張,今次比上次嚴重,佢就好平常,寧願係街自己車上等。我都有問過佢如果你搬走會去邊,係唔係翻奶奶到,佢話睏車。

首頁
12345...6

尾頁

跳至