自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

del

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我唔知你肥到咩程度,我表妹顛峰時同奀兒不相伯仲都可以嫁2次, 我估你係信心同性格問題

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

唔洗抑鬱,你試下入呢個group,裏面真係好多人用高脂低碳減肥成功,可以跟佢地試下
2017-04-11 23.55.47.JPEG
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

禁止訪問

子爵府

回覆 Timelessyan111 的帖子

係街見幾多好肥都嫁咗,唔好咁灰,不過我明白你感受,我之前係一年内肥咗十幾磅,因為返工食lunch餐餐出街食,仲係食清晒成碟飯,晚飯在家食,但九點食,仲食到好飽,成日比人笑我咁肥肥咗咁多,當時我都好唔開心,無自信,之後決心減肥,lunch帶飯,比以前食少一半,晚飯八點食,只食餸,菜,生果,戒飯,少食有味精食物,一星期做二次運動,5個月減咗十五磅

珍珠宮

響街間中都見到後生仔拖住個肥妹。

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

我自己好懶,的唔起心肝減肥,早排開始跟營養師,一路繼續食飽飽,一路瘦左少少。一有成果就會繼續堅持。努力

wcpcelia    發表於 17-4-12 17:54
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

唔好咁,我都肥, 但我都嫁得出, 仲係所有老表中最早結婚 (排第三). 係街都見好多肥妹仔都有拖拍。 開朗d, 開始去運動下, 個人會醒神d, 食野唔好一來cut 咁多, 提早食晚飯, 飯量減半, 慢慢會有成效

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

最緊要有自信,肥都可以打扮架

大宅

回覆樓主:

肥都可以扮靚架。利申:肥人一個

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都肥, 以前最肥時搭地鐵會有人讓座添
但只要性格好, 樣貌ok, 一樣有人追
我老公(唔肥)無嫌棄過我喎, 我2x歲嫁左了, 結婚10年仲係好幸福
我覺得首先係要愛自己, 你自己都討厭自己, 負能量一定好嚴重, 咁人地又點會想接近你呢?
同埋愛情唔係人生既全部, 反而健康更加重要, 減肥要健康咁減, 唔好太急進
good luck

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

肥無問題,我亦唔覺得朋友肥有問題
但我好介意*自己*肥,所以我明你,肥到好唔開心

人地講話肥都可以好健康,我都入唔到耳架
我仲要好矮,5尺人仔,去到14x磅
諗番起都驚,有段時間太幸福,完全無想keep fit的意圖

始終減到而家123~125磅左右,開心番~~
仲要減落去呀!
一齊努力

珍珠宮

Miss.Hui 發表於 17-4-12 02:19
肥無問題,我亦唔覺得朋友肥有問題
但我好介意*自己*肥,所以我明你,肥到好唔開心

嘩!許太
點解我地咁似既?
連思想都一樣!
我高你小小
最肥時應該超過150磅
冇實質磅/唔敢磅
諗番起都好恐怖

男爵府

BK Milk勳章

我成200磅我老公都好愛我。
呢啲係你自己有無自信。
減肥無捷徑都係減吃+ 做運動
加油

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

快減肥啦,從晚餐開始,少飯多菜戒零食,一定得

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

別墅

Timelessyan111 發表於 17-4-11 23:53
肥足咁多年,從沒拍過拖,
每日出街都好敏感,總覺得比人眼望望!!

減肥方法唔可以太極端或快,因為一定會反彈,調節飲食習慣及適量運動,把減肥習慣融入生活,就可以減肥成功。

努力面對總好過逃避問題呢,加油!

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可能緣份未到,另外性格都好緊要!

我由K3開始肥,即使依家冇咁肥都唔係瘦,
不過我自問由細到大都好幸福,好多人錫!

我覺得我自己係個可愛 o既肥妹黎架!
雖然由細到大讀女校,但十幾歲就識好多男仔朋友,
個個都當我紅顏知己,好錫我架!
我21歲已經嫁,係所有同學中最早一個,
家陣仲有三個仔女!

你首先唔好睇低自己,
調節自己心態!
連你自己都嫌棄自己,
人地又點會愛你?
所以,開心d,錫自己多d,
至於減肥,慢慢黎啦!
唔一定要好瘦,最緊要健康!

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都肥過,我親生大佬以前話我馬騮精到依家話我大肥豬