美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前淨係做咗背脊去印, 都係打laser 炭粉嗰隻, 復活節去左游水, 啲媽咪都話我背脊啲印淺色左好多, 好開心。
所以 心旭旭 去咗 做laser facial都係碳粉嗰隻 , 不過今次係做面。好明顯啲面油冇咁多,同埋啲印淺色咗, 不過真係好乾,我都買咗hydrofacial做, 返屋企不停敷EGFmask。 希望打多幾次會越嚟越靚! 我買咗六次, 通常係唔係兩個月打一次?
面同背脊係唔係又唔同嘅呢?做嘅次數同隔幾耐先打?

大宅

mmickey 發表於 17-4-19 21:52
之前淨係做咗背脊去印, 都係打laser 炭粉嗰隻, 復活節去左游水, 啲媽咪都話我背脊啲印淺色左好多, 好開 ...

請問幾錢一次,係邊到做?可否pm資料比我(emoji)(emoji)

複式洋房

回覆 mmickey 的帖子

我都有興趣打背脊呀 , 因為我背脊都係有印同粒粒. 你可以pm資料同價錢比我嗎?

男爵府

之前淨係做咗背脊去印, 都係打laser 炭粉嗰隻, 復活節去左游水, 啲媽咪都話我背脊啲印淺色左好多, 好開 ...
How much?

大宅

Please PM info and price to me, thx.

複式洋房

可pm我資料

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至