自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

複式洋房

回覆 你估我唔到 的帖子

如果我租部機係賓客自已用電話print相得唔得呀啦咁我地合照完佢相print就print,唔print就算

用戶要求終止服務

回覆樓主:

回禮利是。

珍珠宮

tester5 發表於 17-5-2 14:17
咁我既婚禮都算係咁:準時8:30點開席10時正完。
準備左d cheap cheap 糖果係reception,想要就攞、唔想要就 ...

好老實,邊有人會記得婚宴上有咩活動有咩回禮,衰d講句,新娘換過幾多件衫都未必留意,但食物好/壞,就記好多年,同埋有麻煩/騎呢野都會講一世

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

kelly_lam 發表於 17-5-2 14:51

如果我租部機係賓客自已用電話print相得唔得呀啦咁我地合照完佢相prin ...
都可以, 但你要安排一個姊妹handle呢樣野, 因為未必人人識用部機, 又或者多人要用時都要有個人控制下個情況, 邊個先後呀, 親戚/主家席會唔會有優先等等 (唔好意思因為我都未用過呢d野所以我唔知print出黎要幾多時間, 煩唔煩, 難唔難用之類), 亦未必人人aware有呢樣野....可能你到時big day果日要搵人睇埋print相呢邊情況, 費事搞到好混亂咁。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

糖果之類, 食咗佢算

男爵府

除左$其他都免啦.

千祈唔好回D有新人頭象/名字之類既物件. 佢地既下場你都諗到

複式洋房

應該如果要租機,會有埋工作人員?如果唔係整壞佢部機點算

大宅

回覆樓主:

揾人整回禮手工皂,就算無人拎都可以留番自己用,唔浪費

男爵府

kelly_lam 發表於 17-5-2 15:00

應該如果要租機,會有埋工作人員?如果唔係整壞佢部機點算
呢層我真係唔清楚, 我連部機有幾大部都唔知
我男友大嫂以前幫佢BB擺百日宴時, 我記得係有即席派返d group photo既, 但就唔係我地自己曬, 係大家上台影完之後, 臨完場前就有相派返咁.....唔同親戚一人拎幾張咁...
我唔知佢係唔係呢d租機, 但我成晚都冇見過部機的, 因好似係有人搞, 唔肯定是否攝影師提供埋呢個服務就唔知......總知係完場前冇啦啦有相派咁....
如果係朋友自己用手機print呢d我更加唔清楚.....

禁止訪問

用戶要求終止服務

洋洋 發表於 17-5-2 15:05
相、糖之類都唔好,折現最好。

簡單而隆重的婚禮,elegant wedding,高質素嘅食物,現金回禮

早啲散席,唔好搞咁多齋talk已經好感恩

複式洋房

回覆 kamwah 的帖子

手工肥皂幾新喎但係當年黃子華棟篤笑洗燥個舊我都未用,我會唔會有報應架

複式洋房

我本身都有考慮過完場派,但係又未必個個都想要同埋d人走黎走去,分相好麻煩

禁止訪問

公爵府

kelly_lam 發表於 17-5-2 12:30
回覆 Ol0314 的帖子

點解唔會留呢?同班fd一班人一齊影架喎

屋企細 我唔會留唔係我做主角的相

公爵府

kelly_lam 發表於 17-5-2 14:30
回覆 wing514 的帖子

回禮野食我未必會有,主要係我唔想浪費食物,始終唔係個個會拎所以我想派相 ...

竟然你都決定左係即場派相
你無需要問整乜回禮
但經驗話你聽
好多人會即場或轉頭掉左張相
絕對唔係你所講咁受歡迎
食得或折現反而無乜人唔鐘意

男爵府

kelly_lam 發表於 17-5-2 15:10

我本身都有考慮過完場派,但係又未必個個都想要同埋d人走黎走去,分相好 ...
同埋未必print得切, 果陣我男友大嫂係未完全食完飯就開始影相, 但到完場時佢地都話d相印唔切, 所以唔夠每人一張, 最後得d親戚有...但當然百日宴可能又冇婚宴咁晏完, 但如果你地諗住完場派, 就要預先問問要預幾多時間曬之類..
都可以放係reception, 送客時話如果大家鐘意可以拎?

已刪除用户

回覆樓主:

複式洋房

咁放RECEPTION個D全部都係成彭人既團體相?好似最後派相呢個好唔方便咁喎

男爵府

之前有人派agnes b回禮朱古力

首頁
23456...7

尾頁

跳至