美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

近期呢支Golden H 有機摩洛哥初榨堅果油大熱,有冇JM用過?係咪真係咁WORK可以做到零毛孔去紋?
みんなで一緒に笑う

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

留毛

大宅

有無人買左可以分享下呀?
我1516掙扎緊買唔買好⋯⋯

男爵府

YAHOO前排做MOTHERS DAY PROMO, 比平時送多一支3ML, 但我無買, 我見係HMV都買得到, 所以慢慢諗

大宅

用左一個星期 阿仔對蛇皮腳冇左
我自己每晚只用佢搽面 朝早塊面好滑😊

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

DindinChoi 發表於 17-6-21 19:38
用左一個星期 阿仔對蛇皮腳冇左
我自己每晚只用佢搽面 朝早塊面好滑😊 ...

會唔會覺得笠或者好油?
みんなで一緒に笑う

大宅

回覆樓主

想知同其他牌子嘅有機堅果油有咩分別?
見佢賣成$4xx , M牌賣$2xx

伯爵府

queenie101221 發表於 17-6-22 11:04
想知同其他牌子嘅有機堅果油有咩分別?
見佢賣成$4xx , M牌賣$2xx
...

【功效:由頭到腳的全身呵護】
1. 高效提升皮膚彈性,減退皺紋、妊娠紋、橙皮紋,及踢走暗啞枯黃、對軟化足踝死皮尤其有效。
2. 消炎去印,減淡疤痕,加速修復。
3. 能增強皮膚免疫力,有效舒緩濕疹,牛皮癬。
4. 修復受損頭髮和毛囊,滋潤髮質,令秀髮光澤柔順。
5. 增強甲質素,令脆弱指甲回復強壯。
6. 可作潤唇油,減退唇紋,消除曝曬後或嚴寒天氣所引起的咀唇乾裂。

【使用方法】
每晚將適量堅果油滴在掌心,搓勻,在臉上輕輕按摩,皮膚經過每晚吸收,變得細緻幼滑。亦可混合晚霜用,效果提升。日間可搽上少許做打底,再塗上防曬或日霜。
*堅果油不可作太陽油使用。

見好多明星都推介話有效,所以先想問下有冇JM用過,分享下用後感。

みんなで一緒に笑う

大宅

sinoyo 發表於 17-6-23 10:35
【功效:由頭到腳的全身呵護】
1. 高效提升皮膚彈性,減退皺紋、妊娠紋、橙皮紋,及踢走暗啞枯黃、對軟化足 ...

我都有睇過講到好勁!想買但又怕係明星效應,所以好想知分別大唔大,本身自己用開m牌

首頁

尾頁

跳至