自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

琥珀宮

https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/89460/-%E6%A9%8B%E5%BA%95%E5%A7%A6%E5%8A%AB-%E5%9B%9B%E7%9C%BC%E8%89%B2%E9%AD%94%E6%90%B6%E5%A5%B3%E5%A4%A7%E5%B0%88%E7%94%9FiPhone%E5%86%8D%E6%96%BD%E6%9A%B4-%E5%8A%AB%E5%BE%8C%E6%B4%97%E4%BA%8B%E4%B8%BB%E8%BA%AB%E6%AF%80%E8%AD%89

leung2888    發表於 17-5-9 09:12
funfun759    發表於 17-5-8 15:01

子爵府

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

頭先睇另一TOPIC, 唔知佢原來係追住個賊先被姦.....
哎...講真, 又唔係鬧市, 就算唔姦, 女人點都唔夠男人打, 追住個賊一定係自己洩底呀!

個女仔好慘.....
Childhood is journey, not a race.

子爵府

呢啲仆街捉到要攞去打靶, 見到呢啲新聞就好心酸。

翡翠宮

【橋底姦劫】四眼色魔搶女大專生iPhone再施暴 劫後洗事主身毀證
撰文: 鄧麗婷 發佈日期: 2017-05-08 13:29

九龍灣有少女被先劫後姦,狼蹤出現夜歸女人人自危。一名22歲女生據報於昨日(5月7日)凌晨行經觀塘道一條行人天橋時,被一名賊人搶去其iPhone及銀行卡,隨後更於附近被該賊人強姦。警方重案組10多名探員,今早約11時到達案發現場調查,逗留約1小時後離去。

據悉,22歲少女就讀高級文憑,家住觀塘區,昨(5月7日)凌晨0時40分回家,途經九龍灣港鐵站B出口,向彩盈坊方向步行,不料被一名男子從後搶去手上的iPhone 6s。少女不甘損失窮追劫匪至觀塘道行人路旁花槽,不幸反被劫匪恐嚇話有刀在手,並從女事主手袋內,取出手機充電線綁起其雙手。劫匪搶走手機和銀行卡後,未有即時逃去,還脅迫女生說出銀行卡密碼,最後色心大起竟向女生施暴,得逞後更用水清洗女事主身體。色魔飽嚐淫威後逃去,少女趁機努力掙脫捆綁,至凌晨5時才成功逃脫報警。
事發位置對開雖有巴士站,但沒有通宵巴士服務。(梁銘康攝)
相關文章
少女觀塘道遭姦劫 重案組追緝四眼淫賊
記者今日所見,事發的觀塘道天橋底被花槽遮蔽,外圍築有被鐵絲網,但大門虛掩,未有上鎖,一般人只要跨過花槽、打開門就可走入該天橋底,甚為隱蔽。現場所見,天橋底對開雖有巴士站,但沒有通宵巴士服務。

翡翠宮

先劫後姦, 希望捉到個賤人等佢入去比人雞姦

用戶要求終止服務

正百佳
捉到應該剪左佢..
再收監..等佢慢慢歎

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

點解會有水洗證據?
同埋成5點先一條充電線......
好多疑點

如果真係姦劫,個男不得好死

大宅

回覆樓主:

咁有趣
由得部電話比人搶?
事主會預計到追賊會比人奸?
佢都唔會知道會發生咁既事......

你個topic點可以咁講野

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

呢條友捉到真係斬手再閹
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個女仔好慘

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

依條友捉到要打直把較剪剪落去,打橫剪我費事佢接駁得番

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

邊個會估到之後會發展成咁....樓主, 有早知, 無XX呀

禁止訪問

伯爵府

如果係ive過淘大條天橋就日頭都好靜,日頭行都有d恐怖,夜晚一定唔會行

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

賤人

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

男爵府

回覆樓主:

正百佳x2
切jj

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

goo_littlebb 發表於 17-5-8 14:31
邊個會估到之後會發展成咁....樓主, 有早知, 無XX呀

同意,不過一個女仔,一定要評估現場情況才去追,唔好話強姦,殺左你就真係唔抵。

首頁
12345...8

尾頁

跳至