自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地估下小白到最後會唔會係昆大威叔呢?

侯爵府

畀面勳章

好頂唔順個小白,可能劇情係本身打算呃佢,之後比大威叔感動咗改過,忘年戀,真愛呀~初戀呀~

funfun759    發表於 17-5-19 15:18
esmehouse    發表於 17-5-19 09:54

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

o_____o 發表於 17-5-19 09:12
好頂唔順個小白,可能劇情係本身打算呃佢,之後比大威叔感動咗改過,忘年戀,真愛呀~初戀呀~:heh ...

大宅

o_____o 發表於 17-5-19 09:12
好頂唔順個小白,可能劇情係本身打算呃佢,之後比大威叔感動咗改過,忘年戀,真愛呀~初戀呀~:heh ...
我睇佢做啤酒小姐嗰陣,嗰下真係覺得佢好似冇呃大威叔咁

複式洋房

應該會結婚啦.呢套電視劇太唔現實啦.

幸福花    發表於 17-5-19 21:22

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

應該最後係真愛...但我頂唔順

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

wcpcelia 發表於 17-5-19 09:27
應該最後係真愛...但我頂唔順

相差40年的退休男人~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

呢個女仔次次都係呢D 角色.....
Childhood is journey, not a race.

子爵府

回覆樓主:

同B6女人忘年戀,真系香多過糯米飯,個男既結局系奌?大家心照啦

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Bobo113 發表於 17-5-19 09:39
同B6女人忘年戀,真系香多過糯米飯,個男既結局系奌?大家心照啦
好似奉子成婚

幸福花    發表於 17-5-19 21:23
CACACAROL    發表於 17-5-19 14:47
stagea    發表於 17-5-19 10:47
esmehouse    發表於 17-5-19 09:54

大宅

wcpcelia 發表於 17-5-19 09:51
好似奉子成婚

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好似奉子成婚
你講真定假呀?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

angelacch 發表於 17-5-19 10:35
你講真定假呀?

一睇就知假。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wawaliluk 發表於 17-5-19 10:38
一睇就知假。
但.....好多大陸女人真係會借機會等個男人攪大自己個肚搏留港, 大威叔仲叫有啲錢添

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

無呃...忘年戀奉子成婚

雲母殿

angelacch 發表於 17-5-19 10:35
你講真定假呀?
真係, 真愛呀

雲母殿

wawaliluk 發表於 17-5-19 10:38
一睇就知假。
我睇預告講架, 真愛呀

珍珠宮

好似奉子成婚

咁爆

wcpcelia    發表於 17-5-19 11:20

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

好似奉子成婚

唔係咁激呀~

wcpcelia    發表於 17-5-19 11:21
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

回覆樓主:

啤妹制服好誘惑
大威叔同住一屋
無任何企圖
絕世正人君子

首頁

尾頁

跳至