單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

thx

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

樓主,你好年青嗎?對方未離婚,即係你係第三者,有咗先來考慮生定唔生?幻想吓,若果你個女將來面對相同問題,你自己會比咩意見佢?……
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

佢婚都未離,講咩俾幸福你?
唔通你又想重蹈覆轍?

不知所謂的乙陸!!!

男爵府

plum9887 發表於 17-6-1 22:25
我13年生左個女,未註冊但擺左酒既前夫係我女半歲時走左,係我冇依無靠冇錢冇工既環境下有我家人去扶持我, ...

一,個男人未離婚,二,你連自己同個女都未掂重再懷孕,三,有BB不是為男人或屋企人,四,點解樓主咁自私?未有共識既情況下點解唔避孕?

複式洋房

回覆樓主:

生吾係問題,你係要問自己吾係睇其他人,個男人想你生就生?咁你個bb都好慘,利用佢留住個男人……咁屋企人就一定擔心架la,不過你堅持都會支持你架la。bb係生命黎架吾係玩具,為左男人生就最低b。而個男人就算吧la,叫佢離左婚先la,簽第一張紙好快手架咋!你吾係咁天真覺得佢乜行動都冇係認真想同你過世ar?你幾歲ar?e d男人冇遇過都聽吾少la下話……如果你咁講,我好吾應該生我個仔lo,一話有左個ex形都冇,屋企人一定反對,我仲要得19歲……但係我想生佢吾係因為你所考慮既因素lo,係我真係好愛我小朋友好想賦予佢生命先決定生。單親會吾會再遇到真愛係有既,我e家都有男朋友,雖然大我成截,bwt對我真心就得,我吾介意,反而同d 2x歲溝通吾到……佢e家都真係對我好既,對我個仔都好好,陀緊已經同我一齊,都差吾多一年la,係咪mr right我吾知,但係起碼雙方都真心先lo……anyway,你諗左你肚入面個生命先,吾係講個男既同我一齊就要吾一齊就吾要,係你想吾想要e個bb……如果最後冇要你記住吾好再咁傻信埋d tbb都演過無數次既大話la,如果你要都要睇定d個男人先lo

男爵府

月餅勳章

我13年生左個女,未註冊但擺左酒既前夫係我女半歲時走左,係我冇依無靠冇錢冇工既環境下有我家人去扶持我, ...

個男人都未離婚,佢講既有幾真?

自己冇能力再生一個,害己害人。

別墅

catfitfit 發表於 17-6-2 00:37
樓主,你好年青嗎?對方未離婚,即係你係第三者,有咗先來考慮生定唔生?幻想吓,若果你個女將來面對相同問 ...

講得好。我諗樓主一定好後生

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

佢冇離婚就算對你點好都係假,佢可以負咩責任?定你覺得再一次唔結婚生個BB出嚟係冇問題?佢想生你就要同佢生,你自己諗清楚你自己想點先,講得衰啲你生完佢返老婆身邊,你就晰係做咗2次未婚媽媽,對小朋友公平咩?

大宅

佢講冇同老婆一齊..又係咪堅? 堅的冇理由個女人唔叫佢離婚?

佢係愛你的即時搞左離婚先啦...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

似乎樓主仲生活係自己嘅幻覺當中,樓主嘅認知能力真叫人擔心,點都好啦……唉!祝好
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

翡翠宮

識唔識避孕?

男爵府

個男人話佢老婆嫌棄佢靜趕佢走,單方面講咩都得!男人想溝女咩大話都講得出,未有計劃就唔做安全措施!根本無為你著想過!
發覺只有離開幸福, 才能看清幸福, 但代價總不低, 但是,沒有錯過, 又何嘗會知道什麼是對的.

男爵府

Amyw.. 發表於 17-6-2 17:25
個男人話佢老婆嫌棄佢靜趕佢走,單方面講咩都得!男人想溝女咩大話都講得出,未有計劃就唔做安全措施!根本 ...

大宅

自己決定,決定了不要後悔,最重要是,靠自己,令自己強大

別墅

回覆樓主:

女人真是咁蠢?咁都信?

別墅

回覆樓主

我前夫都係咁自私,話我輪班翻工搵錢唔理佢,我當夜更就瞞著我去和第二個女人住,比我發現嗌交離婚,但佢周圍向家人及朋友唱我對佢點差....性格不合,比我趕走,博可憐,佢完全㸹責任推卸在我身上,沒有講過佢有外遇。

複式洋房

樓主 其實我同你一樣 我想講其實你係同個男既一齊 唔係同家人一齊 只要你認為有信心大家既生活 其實可以自己做決定, 家人只係一個可以比意見你 。之後既路無人會知 你同佢兩個都有信心的話 為何唔嘗試一下比機會大家
講得衰d將來有乜事都係自己選擇 無悔 最多唔會再要屋企人既幫忙 靠自己

複式洋房

不過我認為 重點係 先搞清楚關係 始終佢未離婚 你只有第三者既名份 佢希望你生小朋友係佢都有意思 但你亦可以提出想要關係清楚先 睇睇佢反應如何 真的為你什麼都放棄 就先做呢點。 (個人認為)

首頁

尾頁

跳至