自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

男爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

BarbaraX 發表於 17-6-9 16:38
樓主真係口水都流埋
我仔先十幾歲
宅到死
我個細仔今個月14歲.我知學校有女仔鐘意佢.追得佢好緊要.依家d女仔真係唔同晒.
工人姐姐之前都有問我係米哥哥女朋友.今日我話係.佢講笑話出年到細路.話細路大左好多,第時會好handsome. 我大大聲話NO!

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

朋友仔姐,無壓力

大家都有自由

我是一隻喵

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

珍珠宮

kit2004 發表於 17-6-9 15:32
22歲。初初一班人黎屋企。之後係得個女仔。今日仲叫我煮埋飯比佢,問佢係米拍拖。佢話係 今 ...
哈哈~~ 恭喜呀~~ 記得抹下口水先呀~~

kit2004    發表於 17-6-9 17:09

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

BarbaraX 發表於 17-6-9 16:38
樓主真係口水都流埋
我仔先十幾歲
宅到死
哎呀!離左題.我細仔米一樣.打機男.唔使甘驚喎,先得十幾歲.依家有我仲驚.佢仲係一舊蕃薯.

侯爵府

kit2004 發表於 17-6-9 16:54
哎呀!離左題.我細仔米一樣.打機男.唔使甘驚喎,先得十幾歲.依家有我仲驚.佢仲係一舊蕃薯. ...

如果留宿點處理 媽媽要諗家喇
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

水晶宮

Lorican 發表於 17-6-9 16:47
個女仔點架?
我諗jm講禮物,應該係上人屋企食飯,禮貌上要買嘢~~
戴眼鏡斯斯文文,仲讀緊書.呢一代好少甘識做人啦.
今晚試下你個方法煮先.

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

水晶宮

無話可說 發表於 17-6-9 16:43
好後生,睇定D,記住唔好擺長輩款呀,會嚇親人架
下!我地屋企冇呢d喎.未拍拖時我會訓係佢張床睇佢打機.佢又試過打大佬叫我睇

公爵府

2018復活節勳章

遲d 飲心抱茶

水晶宮

Lorican 發表於 17-6-9 16:47
個女仔點架?
我諗jm講禮物,應該係上人屋企食飯,禮貌上要買嘢~~
蝦唔使醃?

水晶宮

tester5 發表於 17-6-9 16:50
咁第一次正式見伯母,我仲以為會準備少少見面禮添。。。
我以前會架,不過通常去食飯都係大日子,如做冬、 ...
我以前都好似冇喎.唔會問啦.食餐飯姐.

侯爵府

醒目開學勳章

kit2004 發表於 17-6-9 16:51
我個細仔今個月14歲.我知學校有女仔鐘意佢.追得佢好緊要.依家d女仔真係唔同晒.
工人姐姐之前都有 ...

依家啲女仔真係唔同以前。

保持良好親子關係(落重少少薬,父母是最勁催眠大師)

珍珠宮

kit2004 發表於 17-6-9 17:00
戴眼鏡斯斯文文,仲讀緊書.呢一代好少甘識做人啦.
今晚試下你個方法煮先.
...

茶樓個d碗既一碗水就夠

嗰時我第一次見99,上去坐下唔係食飯,買左生果上去囉。

佢地係房閂左門呀? 會唔會好快抱孫

子爵府

回覆樓主:

恭喜 [/sm峁iley] ,我仔十九,都好期待佢識女仔

水晶宮

peonica 發表於 17-6-9 17:03
遲d 飲心抱茶
唔好嚇我

珍珠宮

kit2004 發表於 17-6-9 17:04
蝦唔使醃?

蝦抹乾水可以比少少胡椒粉,好好好少鹽,因為蛋會落左雞粉

水晶宮

Yukyuk 發表於 17-6-9 17:08
依家啲女仔真係唔同以前。

保持良好親子關係(落重少少薬,父母是最勁催眠大師)
好耐之前講左唔比拍拖.佢其實有講過,如果佢迫我呢?我好相信佢唔會.佢成日講d野都令我啼笑皆非.

首頁
34567...12

尾頁

跳至