嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

兩個女都病左,之前老公距地細個都係睇開郭志威既,兩個女都有睇,睇左都幾好,但次次入青衣要好多錢,車費加藥費過千,後來有人介紹左伍永聰比我奶奶,550都可以接受,4月份兩個女都病,我帶細女去睇,就比少支咳藥我,不嬲都係7支藥(消炎,咳,傷風,發燒,開胃,敏感,鼻水),就同距講啦,距問我係咪要番,我當然話系啦,之後就收我600,我當時o嘴,不過都算啦,人工都加,當然會系我地藥費上面加錢,之後奶奶又帶大女去睇都係 550,後來叫距配多支消炎又加80…其實真係都算啦,今日去睇,我奶奶就叫我配多3支藥算啦,費事兩個都睇…900蚊 我問姑娘點解好貴既,550+80x3都係790,我同距講話平時我大女都係550 ,加3支藥要多350啊?之後個護士就令入去問醫生,後來減番50,但D都係得6+3(消炎 咳 傷風),仲要比少1支傷風我…仲同我講話4月加左價,我大女同細女睇系兩個價錢,大女上次睇又加多左支藥,如果下次病,再去即係又比機會距加價,唔想再去距度啦,我都無語…真係血都嘔出黎,得我老公一個穩錢😭😭😭😭😭😭

各位黃大仙媽媽,有無個好D,唔好甘貴既醫生介紹,唔該曬

大宅

回覆樓主

黃大仙 陳天恩幾好既

別墅

回覆樓主

我覺得黃大仙無咩好醫生咯…黃大仙中心謝燕珠都麻麻地

珍珠宮

慈雲山連顯武,380

子爵府

育兒性格勳章

Littlecatta2013 發表於 17-6-27 15:38
慈雲山連顯武,380

我女細個都係睇佢

大宅

Joanhuen 發表於 17-6-14 06:39
兩個女都病左,之前老公距地細個都係睇開郭志威既,兩個女都有睇,睇左都幾好,但次次入青衣要好多錢,車費 ...

伍詠聰真係好貴,我去睇500蚊得2日葯,食完再配都480

大宅

回覆樓主:

覺得譚志威醫生好好,細心,但超多人,唔係兒科,但睇親阿仔都好快好

大宅

fion444 發表於 17-7-21 00:55
覺得譚志威醫生好好,細心,但超多人,唔係兒科,但睇親阿仔都好快好

yesyes, 之前睇過伍詠聽,我覺得越睇越貴,又吾見得快好。之後都係睇譚志威,係啟德花園地下架,真係好細心,吾厭我長氣。我仔都夾佢,連我自己都有睇佢。佢開比大人小朋友藥吾馬虎。

複式洋房

回覆樓主:

我睇鳳凰村陳全,我全家加小朋友都係睇佢 ,佢識好多奇難離症,唔dum症。

首頁

尾頁

跳至