美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

6月頭係Valmont買左個renewing pack set,
$2280 一set仲送一次facial!
一見到即刻買左!
仲見到佢facial package減左勁多,係半價啊!
諗緊買唔買好,心大心細左成個幾星期,今個月尾就完,你地覺得買唔買好?

有無jm做過Valmont嘅facial分享?
我有用佢個renewing pack,但未試過佢d facial,佢d facial好唔好?半價package買唔買得過?

男爵府

回覆樓主:

咁平!!平過雪花秀,但我無用過佢d產品,唔知夾唔夾
你呢個package要邊間分店join,好有興趣,係咪walk in or要你refer?

子爵府

回覆樓主

呢個promo 同之前sogo thankful week一樣,有jm講過好似唔係太抵

本身我試完$680valmont單次 都係想join valmont, 最後試埋雪花秀諗都唔諗join左雪花秀。

大宅

我做開雪花秀spa
但一直都想試下valmont
之前thankful week買野見到呢個package 好似幾抵(當時覺得比雪花秀抵)就join左
暫時去左1次
我都覺得雪花秀好啲
無論環境、舒適度、服務都好啲
效果我就覺得差唔多喇
所以我之後都會繼續join雪花秀

侯爵府

米魚 發表於 17-6-15 19:48
6月頭係Valmont買左個renewing pack set,
$2280 一set仲送一次facial!
一見到即刻買左!

我覺得BEAUTY CENTER唔好,我鐘意去SPA嗰邊,FACIAL差好遠

男爵府

我join咗,去咗一次,好舒服,我覺得值得join

男爵府

小小薰 發表於 17-6-16 01:07
我做開雪花秀spa
但一直都想試下valmont
之前thankful week買野見到呢個package 好似幾抵(當時覺得比雪花 ...

竟然雪花秀勝?係我心目中 valmont好高級 但宜家價錢竟然平過雪花秀

男爵府

el_20 發表於 17-6-16 12:57
竟然雪花秀勝?係我心目中 valmont好高級 但宜家價錢竟然平過雪花秀
...

我初頭都以為系,本身未join sulwhasoo前,我去sogo valmont facial個度看下,見做facial d staff都系d 阿姐級,感覺好唔pro, 已經無咩好感,跟著我企左陣都無人招呼我

男爵府

chonglulu 發表於 17-6-16 13:21
我初頭都以為系,本身未join sulwhasoo前,我去sogo valmont facial個度看下,見做facial d staff都系d 阿 ...

我無用過valmont呀,唔知岩唔岩我呢d三十歲年紀,雪花秀就好夾啦

大宅

el_20 發表於 17-6-16 12:57
...

我本身都係咁諗
Valmont產品單價都比雪花秀高
但當我試曬2個brand
對valmont都算幾失望
不過如果你未試過雪花秀就可能覺得無咩問題
好彩我係promotion package...
如果係正價試(應該同雪花秀價位差唔多)我會好揼心

大宅

chonglulu 發表於 17-6-16 13:21
我初頭都以為系,本身未join sulwhasoo前,我去sogo valmont facial個度看下,見做facial d staff都系d 阿 ...

同感
而家美容師都俾我唔係好專業嘅感覺
而且態度語氣方面都俾我唔太舒服嘅感覺
唔係話佢地態度差
而係對比雪花秀真係令我覺得舒服親切啲囉
ps.而家我好似變左雪花秀打手咁

男爵府

el_20 發表於 17-6-16 13:38
我無用過valmont呀,唔知岩唔岩我呢d三十歲年紀,雪花秀就好夾啦

夾就唔好轉啦,好難先搵到適合自己的產品,到之後失效先explore其他牌子

男爵府

小小薰 發表於 17-6-16 14:20
同感

哈哈,唔知以為你收左錢
不過隔離sulwhasoo毒婦grp大把independence support

侯爵府

小小薰 發表於 17-6-16 14:20
同感

我一直都响VALMONT SPA做開FACIAL,同SOGO差好遠,SOGO BA好唔專業有啲HEA做感,價錢係平過SPA嗰邊,但真係唔好嘥錢做

要試VALMONT FACIAL一定要去SPA,有COLLAGEN MASK的FACIAL揀,環境服務都好好的

雪花秀我都想試,但自己無用開佢產品,唔知珍雪係咪夾到自己,所以一直未試佢FACIAL

男爵府

KAY+2 發表於 17-6-16 14:59

我一直都响VALMONT SPA做開FACIAL,同SOGO差好遠,SOGO BA好 ...

可以去專櫃羅少少sample試下
Valmont spa sell唔sell?

侯爵府

chonglulu 發表於 17-6-16 15:32

可以去專櫃羅少少sample試下

咁第一次做完都會介紹下有乜PACKAGE咁的,咁唔買都唔會黑面的⋯⋯做緊FACIAL時就唔會SELL

大宅

KAY+2 發表於 17-6-16 14:59

我一直都响VALMONT SPA做開FACIAL,同SOGO差好遠,SOGO BA好 ...

原來又係有分facial同spa
咁可能我做曬呢個package會試下spa果邊
而家好似浪費左8800

你係咩膚質?珍雪好似比較滋潤,我夏天都唔敢做住

侯爵府

小小薰 發表於 17-6-16 15:47
原來又係有分facial同spa
咁可能我做曬呢個package會試下spa果邊
而家好似浪費左8800 ...

SPA只有中環同銅鑼灣有,不過價錢係貴過SOGO好多的,平均FACIAL都要千五以上,仲有埋BODY做,亦有機做。你如果遲啲要試時,我可REFER你,試做可減$500 COUPON我就做開有COLLAGEN MASK的幾款FACIAL,感覺較抵

我係乾肌,朋友話珍雪會啱我,咁你平時响雪花秀做開邊隻FACIAL架?

男爵府

KAY+2 發表於 17-6-16 15:40

咁第一次做完都會介紹下有乜PACKAGE咁的,咁唔買都唔會黑面的 ...

甘valmont有無package?大概幾錢呢如果骨膠?難約?次次同一美容師做?

大宅

KAY+2 發表於 17-6-16 15:52

SPA只有中環同銅鑼灣有,不過價錢係貴過SOGO好多的,平均FACI ...

$1500姐係同雪花秀差唔多,都ok喎!(始終valmont啲產品好似再高級啲)
好丫,等我做埋呢$8800再麻煩你
想問埋valmont spa係逐次計定好似雪花秀咁買$10000送$1000,每做一個療程再扣錢?
同埋做果陣會唔會有埋肩頸、手腳按摩??

雪花秀我就做開補濕同美白,前2日第一次做淨肌都幾好,我啲暗粒真係好左好多
我皮膚夏天就混合偏乾

首頁

尾頁

跳至