網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

以前c6都幾反感淘寶買嘢俾佢寶貝仔,不過佢又阻止唔到我,而家佢開始冇咁多說話,可能仔大咗掛…多數淘玩具,衣物比較少,邊度邊度減價又唔係貴好過淘!鞋唔會淘 可能自己淘嗰d感覺質量唔係幾好所以唔會淘,怕c6話齋,著壞腳!但都有淘咗對膠鞋…玩具收納…買咗之後真心覺得買個大膠箱一箱過好! 玩自己…我自己d衣物多數淘,因為懶去街,而且好難遇到自己中意嘅款式!鞋,包一年買幾次…有d冇用過,或用一兩次就丟一邊! 每年必買10元8塊雪地靴,著個冬天就丟!兒童護欄c6話係我買咁多嘢最有用嘅!養生壺諗住追多個坐月煲茶,諗得太長遠… 另外圖3右邊書包仔只咩過一次,尾二裙同最後高跟鞋冇著過,唔介意嘅可以送出 多謝收睇我的無聊篇…煮飯去

象牙宮

真多呀. 玩具。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2024年龍年勳章

eva0864 發表於 17-6-26 17:58
以前c6都幾反感淘寶買嘢俾佢寶貝仔,不過佢又阻止唔到我,而家佢開始冇咁多說話,可能仔大咗掛…多 ...

好靚呀!
請問有冇雪鞋link? 唔該!

子爵府

以前c6都幾反感淘寶買嘢俾佢寶貝仔,不過佢又阻止唔到我,而家佢開始冇咁多說話,可能仔大咗掛…多 ...

個背囊有冇link?

珍珠宮

嘩啦~~~見到你好多收獲呀~~ 如果叫我呢幾年有咩野淘過映相, 嘩, 我真係有排映,除了大形電器及食物無淘之外,幾乎咩都係淘架~

大宅

peppamo 發表於 17-6-26 19:51
個背囊有冇link?

綠色嗰個【迷你牛津布双肩包女韩版潮2017新款女包时尚帆布小背包学院风书包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.9Mw4jo?cv=fEs9ZBYClpB&sm=742578 ,或复制这条信息¥fEs9ZBYClpB¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)
open natural smile,must put down garments.

大宅

RAY媽 發表於 17-6-26 19:41
好靚呀!
請問有冇雪鞋link? 唔該!

雪靴 10元8塊嗰d定哩對
【ZGR马丁靴鞋子女秋冬季2016新款短靴英伦风女靴子平底磨砂皮女鞋】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.9oCSy7?cv=Sxi1ZB1yAmC&sm=eefdb4 ,或复制这条信息¥Sxi1ZB1yAmC¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

子爵府

eva0864 發表於 17-6-26 21:14
綠色嗰個【迷你牛津布双肩包女韩版潮2017新款女包时尚帆布小背包学院风书包】,点击链接再选择 ...

係呀thx

大宅

回覆樓主

好正呀!請問玩具有冇link

大宅

me2013 發表於 17-6-26 21:54
好正呀!請問玩具有冇link

軌道車?【特宝儿1-2周岁3岁儿童玩具男孩宝宝玩具车模型小汽车早教益智轨道】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.9ouhqA?cv=24LlZB1vyy2&sm=b09703 ,或复制这条信息¥24LlZB1vyy2¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)
open natural smile,must put down garments.

大宅

eva0864 發表於 17-6-26 22:08
軌道車?【特宝儿1-2周岁3岁儿童玩具男孩宝宝玩具车模型小汽车早教益智轨道】,点击链接再选择浏览器打开h ...

謝謝你另外想問滑板車條link

大宅

me2013 發表於 17-6-26 22:12
謝謝你另外想問滑板車條link

多數揀天貓買可能比其他貴dd【小霸龙滑板车儿童2-3-6-14岁小孩三四轮折叠闪光踏板车滑滑车玩具】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.9oCCIj?cv=kwOpZB1A8lH&sm=3a41b0 ,或复制这条信息¥kwOpZB1A8lH¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

大宅

eva0864 發表於 17-6-26 22:17
多數揀天貓買可能比其他貴dd【小霸龙滑板车儿童2-3-6-14岁小孩三四轮折叠闪光踏板车滑滑车玩具】,点击链 ...

Thx

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至