自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章

而家金價仲高嗎?年尾有好多親戚朋友擺滿月酒,想睇下幾時買會抵D。

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

呢幾年上落不大,最近跌返小小,如必定要買,可以去望望。
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

大宅

之前同金舖sales吹水,佢地話通常聖誕前後,近年底係金價最低。雖然佢口講話唔一定,但上年我聖誕前買金器,個價係$124xx 如果趕得切,不妨等吓

wcpcelia    發表於 17-7-5 16:08
親愛的我多麼幸福 人海中能夠遇見你

男爵府

2018復活節勳章

Ranice 發表於 17-7-5 14:49
之前同金舖sales吹水,佢地話通常聖誕前後,近年底係金價最低。雖然佢口講話唔一定,但上年我聖誕前買金器,個 ...

大宅

Ranice 發表於 17-7-5 14:49
之前同金舖sales吹水,佢地話通常聖誕前後,近年底係金價最低。雖然佢口講話唔一定,但上年我聖誕前買金器,個 ...

我唔識想問, 拎d金換其他款好定直接買好d?我想拎d嫁妝換俾親友bb

大宅

kksun 發表於 17-7-5 16:13
我唔識想問, 拎d金換其他款好定直接買好d?我想拎d嫁妝換俾親友bb

其實我都係因為籌備結婚,多咗行金舖先學到少少嘢~~其實唔使怕入去問sales,佢地得閒冇嘢做,都好歡迎,我成日齋吹水,齋睇齋試都ok~~你不妨拎埋件金器落去,叫佢幫你計數,直接比較再決定囉!建議唔好去旺區舖頭,因為唔憂冇生意,就冇咁熱心(雖然服務態度差不多)~~我之前去將軍澳睇,佢地要爭生意,會幫你計晒數,點樣抵啲~我買唔多嘢都冇黑面~~

直接啲講預算幾多,咩用途就得~~唔使怕醜~~
親愛的我多麼幸福 人海中能夠遇見你

大宅

Ranice 發表於 17-7-5 16:21
其實我都係因為籌備結婚,多咗行金舖先學到少少嘢~~其實唔使怕入去問sales,佢地得閒冇嘢做,都好歡迎,我成日 ...

thank you

首頁

尾頁

跳至