自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

呢度有好多人都覺得無問題,攬到我心思思想開舖

公爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回

大宅

回覆樓主:

推。
估唔到咁不負責任。

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

佢d野又貴過人,冇保養又唔係行貨,我洗鬼幫趁佢咩

執子之手,與子偕老~

大宅

sigwaii 發表於 17-7-6 22:52
話說我在 16年 12 月買左架電動車
有一年保養,宜家壞左 , 在保養期內

佢而在唔係賣水貨咁簡單,佢係直接去大陸廠家到拿外貿貨賣,咁同我去淘寶買有咩分別?淘寶都可以有保養,去荷花仲衰過去淘寶買,奇聞

複式洋房

caroner 發表於 17-7-8 08:56

其實我仲未明,除非荷花標明是行貨但實際是平行進口,否則問題 ...
真係唔想覆你 不過都覆下你啦
你講既 岩 正確 有無行保養 保用卡 的確是關鍵

不過話明 水 扮 行 就梗係無你講既野啦
有就唔洗扮啦

宜家係 無 扮 有, 明無?

點扮?
1. 銷售時 口講有
2 付款後 仍聲稱憑收據可有 1 年保養
3 當有損壞,向荷花要求提供 香港代理作維修時 ,提供了一個 聲稱係香港rastar 既電話及 email (最後知道係假既)
4 尋求荷花協助,荷花仍聲稱是 1 年保養 ,期間提供一個假號碼假電郵,諗住暪天過海,只係無人聽(長響,即係有登記),而並非唔通(空號),無諗過我有門路搵到生產商(真正rastar)
5 期間仍“好努力”幫我搵“代理”,製造好幫得手既假象
6 當真相一層一層拆穿, 醜態畢露。強硬要求荷花提供解決方案,就話問上司,上司話要請示老闆,不過唔知老闆幾時番。 拆穿香港代理說明無放過貨比佢,就話要問番 product team , 又突然搵到“代理” , 又拆穿代理是在汕頭,並不包售後,一路跟進問題既職員就突然離職, 然後就話從來無講過,唔知上一手點同我講,再問我購買時荷花門市職員姓名衣著服飾樣貌,若然是由頭到尾都沒有保養時, 為何同我遊花園一個月? 何不直接拒絕?

呢啲手法就係想等我放棄,唔再追 , 誓估唔到我將真相一層層拆穿

咁大間公司搞到咁,。無架, 核突咋嘛

大宅

育兒性格勳章

回覆樓主:

複式洋房

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢間野賣D野咁貴,竟然咁無信譽,水貨扮行貨

一定要推到上報

別墅

GOOD VIEW 完全無晒,佢D員工果然做到野

公爵府

虛假陳述

複式洋房

男爵府

回覆樓主:

貴,仲要無保證, 曬氣

複式洋房

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

sigwaii 發表於 17-7-8 15:52

Push!!!!!!!!!

複式洋房

Up

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

係無保養的話,第一日問就答無啦,太古惑! 對荷花無好感,只係當年新手媽媽唔識嘢先入去行,諗住齊全啲,啲職員長時間聚集吹水,完全唔係做生意
活在當下,愛得及時

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sigwaii 發表於 17-7-8 15:52

樓主有冇 keep 低各樣通訊內容記錄,以備不時之需。
總有離別的時候

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

sigwaii 發表於 17-7-6 22:52
話說我在 16年 12 月買左架電動車
有一年保養,宜家壞左 , 在保養期內

用法律途徑啦

同D騎里公司講道理係嘥氣
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至