自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

就甘睇已經好多問題,個校長唔好話人屈佢啦!副校同老師們可以係家長日抗議,都忍得太耐啦!我唔信樣樣都係無辜囉!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我記得之前有家長投訴過呢間學校。唔知有冇bk家長仔女有讀呢間?佢地應該最清楚。

水晶宮

香港竟然會有甘既學校.真係唔係幾相信.甘大陸化收餅卡,病左要科水!

一定要嚴懲,唔好誤人子弟啦!

水晶宮

回覆樓主:

睇佢眼神,感覺唔係好人

首頁

尾頁

跳至