論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BK Milk勳章

此公主係我屋企做嗰陣。 我哋佢任飲任食。 買衫。 買褲。 買鞋俾佢。 甚至乎買俾佢三個仔女
出去食飯從來都冇話我時a餐。 佢仲食b餐. 我哋都由得佢自己揀。

但此人如果你買錯佢唔鍾意嘅小點心俾佢。 佢會即刻黑面夜晚同你全部抌係垃圾桶。

買返嚟新既環保袋。🌂舊嘅就留畀你。
趁屋企無人嗰陣帶朋友上嚟攞我啲私人用品給他人。 日日玩電話玩到夜晚兩三點。 自己底褲我成日偷攝喺我哋洗衣機入邊。
生日。1975。 11

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

嘩! 又一件垃圾,

侯爵府

BK Milk勳章

回覆 lily-of-valley 的帖子

但垃圾都有人要真係好搞笑。 唉

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

jloklok 發表於 17-8-17 13:41

但垃圾都有人要真係好搞笑。 唉

有人急用工人, 工人亦數到你好克薄, 入錯貨咪又炒啦. 做咗幾耐? Complain to Immigration?

侯爵府

BK Milk勳章

其實個個工人斷左約之後。 一定講得千錯萬錯都係雇主啲錯。 佢有幾委屈幾可憐。 其實我有打電話去入境處甚至乎去信講明我這個工人偷竊。 但係冇用。 一樣大把人斷約都請。 聽講而家喺沙田做。

象牙宮

你寫封投訴信去Immigration, 佢地唔會理住, 但下一手一樣炒佢, 亦投訴, 咁immigration 至理, 好心我之前肥廢人, 6個月掃把, 投訴, just record, 但2個月後, 再比新boss 炒, 人地明點解比我炒, 亦投訴, 佢揾到第三份工架, 但immigration唔批佢working visa. 天有眼.

首頁

尾頁

跳至