親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前係永x訂, 佢有個2孩優惠(即包2大2小早餐), 但已售罄。 餘下都只包2人早餐既package. 請問有冇人訂過只包2人, 但去到酒店會自動free 埋小童。

或者有冇訂開邊個agent呢? 請介紹。

已email酒店, 但未覆。

thx.

男爵府

你試下suntravel.com.hk呀.

我住過呢間酒店, 都emai過l佢問d酒店資料, 佢一日內都會覆既, 唔洗心急, 等多陣吧.

男爵府

dice_hk 發表於 17-8-18 16:30
你試下suntravel.com.hk呀.

我住過呢間酒店, 都emai過l佢問d酒店資料, 佢一日內都會覆既, 唔洗心急, 等多 ...

唔該晒。

已問過, 但價錢比永x貴百幾蚊/晚。

公爵府

kachun0123 發表於 17-8-18 16:33
唔該晒。

先email 問酒店,印象中Novotel free 兩16歲以下小孩,訂房時不用入小孩只入兩大人。
去egl 訂房,我早兩日訂曼谷酒店,入優惠碼每日仲平$100, 平盡各網。

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

Honey 發表於 17-8-18 17:39
先email 問酒店,印象中Novotel free 兩16歲以下小孩,訂房時不用入小孩只入兩大人。
去egl 訂房,我早兩 ...

多謝報料。

酒店剛覆左, 係包2名16歲以下, 即使寫包2人早餐, 2兒童都可免費享用。

侯爵府

kachun0123 發表於 17-8-18 16:25
之前係永x訂, 佢有個2孩優惠(即包2大2小早餐), 但已售罄。 餘下都只包2人早餐既package. 請問有冇人訂過只 ...

Child age below 16 free of charge

男爵府

比egl激c, 雙人房$800, 但指名雙床房就千幾蚊, 訂雙人房又冇得打remark要求雙床(根本就冇任何remark), egl 話要去到酒店睇下佢地比咩房, 都唔知經唔經佢訂好。

伯爵府

宜家仲有無呢個優惠呀! 幾錢一晚?

伯爵府

好媽媽勳章

kachun0123 發表於 17-8-18 16:33
唔該晒。

可能樓層唔同呢 泰國酒店我近年用官網訂 之前就經Sun或Wincastle

侯爵府

kachun0123 發表於 17-8-18 19:22
比egl激c, 雙人房$800, 但指名雙床房就千幾蚊, 訂雙人房又冇得打remark要求雙床(根本就冇任何remark), egl ...

Yes ,agent 合約沒有guarantee 的,要guarantee 直接同酒店訂,甘多年都係甘

侯爵府

蘑菇 發表於 17-8-18 19:26
宜家仲有無呢個優惠呀! 幾錢一晚?

本身酒店child policy 就係甘,邊度訂都一樣。Accor group 幾間酒店也是這樣

男爵府

cfs 發表於 17-8-18 21:47
Yes ,agent 合約沒有guarantee 的,要guarantee 直接同酒店訂,甘多年都係甘

明白, 唔該晒。

accor唔係promo, 房價唔包早餐, 所以唔抵, 唯有揾agent訂。

侯爵府

kachun0123 發表於 17-8-18 21:51
明白, 唔該晒。

accor唔係promo, 房價唔包早餐, 所以唔抵, 唯有揾agent訂。

我等梗佢七折果轉

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

novotel 網有寫,小童免費!

公爵府

kachun0123 發表於 17-8-18 19:22
比egl激c, 雙人房$800, 但指名雙床房就千幾蚊, 訂雙人房又冇得打remark要求雙床(根本就冇任何remark), egl ...

2大2小最起碼都要一間雙床房, 我會自己係訂房網book, 自己選雙床, 包早餐, 可取消或不可取消, 唔會去到酒店先由佢安排。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19908677

有媽媽介紹過,novotel 係
2張3尺半床+sofa 可以當床訓

大宅

請問有無媽媽吃過此酒店dinner buffet, ok否?

侯爵府

yuensiu 發表於 17-8-19 09:55
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19908677

有媽媽介紹過,novotel 係

係, 佢地D床比較細張, 而且房都細間。

早餐ok

首頁

尾頁

跳至