使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

顯示有新訊息,入到去又無喎。係咪壞壞地?

超級版主

超級版主

Stone2007 發表於 17-8-24 19:05
顯示有新訊息,入到去又無喎。係咪壞壞地?
請問是 android notification OR app 首頁訊息的紅點提醒

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

bktcc 發表於 17-8-25 13:22
請問是 android notification OR app 首頁訊息的紅點提醒

app

超級版主

超級版主

Stone2007 發表於 17-8-25 14:27
app
已試 回覆/PM/點評/打招呼/加好友/操作 , 都正常顯示
會否是曾經切換過其他帳戶登入/登出 ?

翡翠宮

bktcc 發表於 17-8-25 15:18
已試 回覆/PM/點評/打招呼/加好友/操作 , 都正常顯示
...

無切換用戶啊! 之前有幾個人同我打招呼,我想同返佢地打,但已經睇唔返

翡翠宮

bktcc 發表於 17-8-25 15:18
...

有3個訊息顯示唔到

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Stone2007 發表於 17-8-25 20:46
有3個訊息顯示唔到

X2!訊息顯示,但click入去後都唔喺直接去到果一條訊息,而喺要逐個回覆慢慢揾番果個訊息,好費時失事!唔改好過改

翡翠宮

tsung 發表於 17-8-25 21:03
X2!訊息顯示,但click入去後都唔喺直接去到果一條訊息,而喺要逐個回覆慢 ...

你都好啊! 搵得返,我嗰3個訊息直頭消失左

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Stone2007 發表於 17-8-25 21:27
你都好啊! 搵得返,我嗰3個訊息直頭消失左

都唔知佢想點舊版click入去會直接揾到人哋嘅回覆,新版要喺個post果度逐個逐個揾番同自己相關的回覆,費時失事!煩到痺

首頁

尾頁

跳至