自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有無邊個牌子既助聽器可以隔周圍既嘈音而又能清楚聽到人聲?家人宜家戴緊舊款入耳式耳機,但去到室外,周圍既雜音嘈到頭痛,直頭要除左耳機唔戴。

希望有用家可以分享下,謝謝!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我媽用緊一隻幾好,塞曬入耳仔內,不過價錢好貴,要係醫生度配架

珍珠宮

bufferzone 發表於 17-9-2 08:00
我媽用緊一隻幾好,塞曬入耳仔內,不過價錢好貴,要係醫生度配架

請問有無相同牌子既資料可以俾我參考?謝謝!部機效果好唔好?會唔會收雜音收得好嘈?價錢如何?

謝謝回覆!!
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ipodbaby_123 發表於 17-9-2 17:40
請問有無相同牌子既資料可以俾我參考?謝謝!部機效果好唔好?會唔會收雜音收得好嘈?價錢如何?

謝謝回覆!!

效果唔錯,冇乜雜音,牌子等我問問媽咪先

珍珠宮

bufferzone 發表於 17-9-2 18:00
效果唔錯,冇乜雜音,牌子等我問問媽咪先

謝謝你,如果可以問埋型號同有相片就更好,感謝你
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

畀面勳章

ipodbaby_123 發表於 17-9-2 18:02

奧廸

我奶奶用左幾年,雖然貴,但係倒模整個耳塞,好fit,每半年返去check一次(免費), 有需要會同佢再調較頻率。

珍珠宮

畀面勳章

Teresa 發表於 17-9-2 18:08
奧廸

我奶奶用左幾年,雖然貴,但係倒模整個耳塞,好fit,每半年返去check一次(免費), 有需要會同佢再調 ...

我想post相,但BK手機上網upload唔到!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我最近幫爸爸搵緊,睇緊呢種

https://youtu.be/zh8M3ePWkMA

未試過嫁,唔知係咪如佢所講咁
總有離別的時候

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

奧廸

我奶奶用左幾年,雖然貴,但係倒模整個耳塞,好fit,每半年返去check一次(免費), 有需要會同佢再調 ...

我爸都好似係帶呢個牌子,在觀塘??我爸要帶兩隻耳,職員好有心機,慢慢同佢講解問題所在(因為我爸係屋企唔肯帶)
職員check 到佢左右耳帶嘅時間,又唔同..........經職員講解同幫佢調教頻率後,依乖乖日夜都帶
順順利利 大吉大利       

珍珠宮

畀面勳章

charmaine_1 發表於 17-9-2 18:20
我爸都好似係帶呢個牌子,在觀塘??我爸要帶兩隻耳,職員好有心機,慢慢同佢講解問題所在(因為我爸係屋企唔 ...

我哋去中環centre

珍珠宮

ipodbaby_123 發表於 17-9-2 18:02

好的

珍珠宮

Chowying 發表於 17-9-2 18:15
我最近幫爸爸搵緊,睇緊呢種

https://youtu.be/zh8M3ePWkMA

如果你屋企人配左,上嚟分享下質素如何,謝謝!

珍珠宮

ipodbaby_123 發表於 17-9-2 07:12
有無邊個牌子既助聽器可以隔周圍既嘈音而又能清楚聽到人聲?家人宜家戴緊舊款入耳式耳機,但去到室外,周圍 ...

有一間叫“靈聰聽覺中心”,好專業。不過價錢偏貴,差不多二萬蚊一個。
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

奧廸

謝謝你

珍珠宮

worthy 發表於 17-9-2 18:38
有一間叫“靈聰聽覺中心”,好專業。不過價錢偏貴,差不多二萬蚊一個。
...

謝謝你,我去睇睇

珍珠宮

奧廸

想請問配一隻價錢係幾多?謝謝!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ipodbaby_123 發表於 17-9-2 18:38
如果你屋企人配左,上嚟分享下質素如何,謝謝!

捉緊阿爸去

另外有個 apps 唔水錢叫樂聽,都想試吓

https://youtu.be/mDc0qAMMU6U
總有離別的時候

伯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章

奧廸

請問幾錢呀?我都想替家人配助聽器

珍珠宮

charmaine_1 發表於 17-9-2 18:20
我爸都好似係帶呢個牌子,在觀塘??我爸要帶兩隻耳,職員好有心機,慢慢同佢講解問題所在(因為我爸係屋企唔 ...

想問世伯喺街上嘈吵既地方,啲嘈音會唔會嘈到頭痛?呢款助聽器減嘈音/雜音既效果好唔好?喺嘈吵既地方聽唔聽得清朋友講嘢?

謝謝回覆

珍珠宮

Chowying 發表於 17-9-2 18:50
捉緊阿爸去

另外有個 apps 唔水錢叫樂聽,都想試吓

樂聽個app幾得意,我剛試左,不過連風扇風聲都收埋

首頁

尾頁

跳至