自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔知發生咩事..來龍去脈...
不過就咁睇 "但呢位Perla同我朋友素未謀面,竟然為左幫佢既一個朋友n小姐,一而再再而三係網上攻擊我個朋友"....

正常都係幫自己人多過陌生人啦?

子爵府

applewingyi411 發表於 17-9-13 16:57
就係我朋友冇同佢地冇衝突過,淨係係個群組同佢地交流都可以比佢地排斥同攻擊....

其實件事我冇記錯已經 ...
其實係BK 開鋪的樓主而被BK 圍的.... 開初佢地都只係開鋪同冇衝突過.... 最尾都係比人圍攻...... 過一排後亦都可以舊事從提.....

子爵府

applewingyi411 發表於 17-9-13 17:21
唔緊要,我都係純粹為我朋友覺得不值,從來冇諗過要各位jm一齊去攻擊佢,係我心目中去到一個陌生國家,遇 ...

人同人夾唔夾同係唔係去新地方無關係⋯ 夾就夾,唔夾就bye bye let go

子爵府

applewingyi411 發表於 17-9-13 17:27
我又唔覺得bk d人圍攻緊我,每個人個底線唔同,有d人脆弱d,有d人會自動過濾唔岩聽既野,有人話對素未謀面 ...
我唔係話你呢個POST係比人圍, 係講普遍性。每個人的底線的確唔同,網上欺凌的確係避免同加強教育。但凡事有2面,如果知道自己係脆弱,都要保護自己改變思維。(生理影響就另計)

子爵府

applewingyi411 發表於 17-9-13 17:33
正如你所講唔夾就各行各路,但亦冇需要再去人身攻擊人地,可能係我朋友睇得太重啦,我同佢識左好多好多年 ...
各行各路同攻擊人又2回事,佢地冇聯絡就係各行各路... 但心地唔好就唔會因為各行各路而變...

希望你朋友早日走出陰影,對各行各路的陌路人唔好放咁多感情,自己身體要緊。自私點對自己好一點~ 身體健康要緊!

首頁

尾頁

跳至