自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

亞囡轉帶飯,請問買邊款方便又唔重?
有無推介?

大宅

回覆樓主

膳魔師保暖(emoji)(emoji)

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

titankaine 發表於 17-9-17 13:01
亞囡轉帶飯,請問買邊款方便又唔重?
有無推介?

象印,保溫

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我用象印炆燒。 但女吾係日日要帶飯

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

三光牌, 唔貴, 好用. [img=300,171]https://tse2.mm.bing.net/th?id=OIP.10JcZOg5mjiIp331JV7hBwEsCr&pid=15.1&=0&w=306&h=176[/img]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

goo_littlebb 發表於 17-9-18 10:03
三光牌, 唔貴, 好用.

呢隻日本城做緊3件75折(3件貨可包餐具)
有2個SIZE,
我覺得深左D,
所以未買

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主

帶飯多年,推介Themos

三光價錢相宜,但個蓋唔得
Buffalo 燜燒,夠熱,但小朋友用較麻煩,佢夠保溫因為蓋口細
Klean kanteen,好用,全不銹鋼,清潔方便唔會有味,大人用,個蓋小朋友會較難擰
Themos,蓋頂有隔溫層,唯一投訴就係有硬膠成份

首頁

尾頁

跳至