自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

畀面勳章

我答先:多

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

龜精靈 發表於 17-9-23 10:46

我一定錫龜,因為龜清純可愛又為食

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

珍珠宮

回覆樓主:

尚可

幸福肥師奶

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多架﹗老公、仔女又錫,兄姐妹又錫、老友又錫。

細時,d同學又對我好,老師又錫我,連街外既婆婆都錫我架。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

用戶要求終止服務

畀面勳章

tsung 發表於 17-9-23 10:48
我一定錫龜,因為龜清純可愛又為食:ilo ...

多謝

但明明你唔為食

用戶要求終止服務

畀面勳章

my005 發表於 17-9-23 10:52
多架﹗老公、仔女又錫,兄姐妹又錫、老友又錫。

細時,d同學又對我好,老師又錫 ...

咁好

細個龜無咩人錫(除左屋企人)
大左越黎越多

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

龜精靈 發表於 17-9-23 10:57
咁好

細個龜無咩人錫(除左屋企人)
咁都好吖﹗
希望你正面d,開心d,咁就人人都錫你架喇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

回覆樓主

以數量計,我唔算多人錫。但最親嘅人都錫晒我,我心足了

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

多到嘔

珊瑚宮

我有個老友,中同就開始一齊玩,30+年喇,除左佢去英國同新加坡嗰幾年唔係

一齊,其他時段一直都一齊玩。所以大家既喜好大家都好清楚。

佢會行街見到我鍾意既野,佢會諗起我,買畀我架。

反之,我都會。

大家又哎過交架,但好快又好返。我最珍惜佢。

子爵府

回覆 龜精靈 的帖子

人緣差,由細到大都唔多人錫

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

咁妳仲一日呢樣唔妥,嗰樣唔開心?!
人心不足!

男爵府

我都多的好感恩

侯爵府

回覆樓主:

唔多 但有老公錫就滿足

伯爵府

回覆樓主

唔多

大宅

多!我覺得自己好好彩。雖然o係屋企排行第二,但係屋企人真係好錫我。嫁到咁遠夫家家人個個都對我好好,朋友無論香港定美國都好好。

珊瑚宮

蘋果mama 發表於 17-9-23 11:23
多!我覺得自己好好彩。雖然o係屋企排行第二,但係屋企人真係好錫我。嫁到咁遠夫家家人個個都對我好好,朋 ...
講起夫家,奶奶生前都算錫我,除左我老公一個阿哥阿嫂我地大家對大家都無好感外,其他既阿伯伯娘都當我係女咁
錫,老公d侄、同侄新抱又當我係老友咁玩埋一齊,我都好感恩。

男爵府

回覆樓主

多,亦係仍存在世上嘅原因

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

你很幸福

首頁

尾頁

跳至