自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

被毒之後我又玩了進擊的宮鬥,狐妖之鳳唳九霄仲有更好玩的君心我心同素心難逃呢兩個超正唔知大家仲有冇其他介紹呢

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

小龍寶寶 發表於 17-10-1 11:17
被毒之後我又玩了進擊的宮鬥,狐妖之鳳唳九霄仲有更好玩的君心我心同素心難逃呢兩個超正唔知大家 ...

好色千金,庶女皇妃,奉旨逃婚都唔錯

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

狐妖我dl玩咗幾個鐘,部手機就不停frozen 再自己關機,搞咗幾個鐘,最後delete咗個app至冇事,可能撞咗部手機某d settings啩
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

那些年,我仲有2個結局未玩到,dl 北方有佳人,玩咗幾個選擇題,就不斷彈出玩唔到

珍珠宮

回覆樓主:

好色千金
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

後官三千人,免費版好快就玩到做皇后,人物又畫得唔靚,無玩了

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我愛芝麻卷 發表於 17-10-1 16:15
那些年,我仲有2個結局未玩到,dl 北方有佳人,玩咗幾個選擇題,就不斷彈出玩唔到
...

係囉,我dl過三個都無端端彈出黑晒擋機,要delete app再重新裝過。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至