自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

用左無耐俾阿女跌崩左,有無得淨係換上面個個部份?
吾想全隻換... 謝謝各位

別墅

回覆樓主

無的
The first time to register here

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主

可以全個蓋換,換返飲管或直飲都有!

wcpcelia    發表於 17-10-3 09:42

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

竇漪房 發表於 17-10-2 09:33
可以全個蓋換,換返飲管或直飲都有!

請問香港邊度可以配到?
定只有日本百貨公司先買到?
謝謝jm

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

island811 發表於 17-10-2 10:43
請問香港邊度可以配到?
謝謝jm

我响觀塘駱駝漆大廈d專賣嬰兒用品嘅鋪頭見過,佢地好多都有Facebook page 可郵寄的,你可以揾下!

王國會長

竇漪房 發表於 17-10-2 11:32
我响觀塘駱駝漆大廈d專賣嬰兒用品嘅鋪頭見過,佢地好多都有Facebook page 可郵寄的,你可以揾下!
...

嗯,好的謝謝,我上網search下先。

複式洋房

island811 發表於 17-10-2 10:43
請問香港邊度可以配到?
謝謝jm

一田有售

wcpcelia    發表於 17-10-3 09:45

王國會長

可愛到不行 發表於 17-10-2 21:13
一田有售

Thank you so much, I will go and have a look

大宅

竇漪房 發表於 17-10-2 11:32
...

可唔可以pm我,因為我搵唔到飲管個隻,因我買左直接飲小朋友唔識

大宅

記得是一田有售的,可以去買

珍珠宮

叮叮2015 發表於 17-11-8 18:36
可唔可以pm我,因為我搵唔到飲管個隻,因我買左直接飲小朋友唔識

你可以問下佢地有無貨,如果唔方便去買佢地可郵寄

大宅

竇漪房 發表於 17-11-8 19:08
你可以問下佢地有無貨,如果唔方便去買佢地可郵寄

Ok, thanks

大宅

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

叮叮2015 發表於 17-11-8 20:14
Ok, thanks

呢款飲管蓋唔係for樓主個款杯
會漏水架

大宅

carol05032 發表於 17-11-8 21:03
呢款飲管蓋唔係for樓主個款杯
會漏水架

我個款係直接飲,不是飲管,岩用嗎?

大宅

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

叮叮2015 發表於 17-11-8 21:25
我個款係直接飲,不是飲管,岩用嗎?

紫白色直飲個款岩
連上面連柄個款唔得

大宅

carol05032 發表於 17-11-8 21:28
紫白色直飲個款岩
連上面連柄個款唔得

我是呢款320ml應該岩!
我搵左好多地方都無,小朋友唔識直接飲,又唔想再買多個,有頭換就好,謝謝你

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

island811 發表於 17-10-2 08:03
用左無耐俾阿女跌崩左,有無得淨係換上面個個部份?
吾想全隻換... 謝謝各位

路過請問呢個款邊度有得賣呢?

王國會長

占妹 發表於 17-12-8 08:53
路過請問呢個款邊度有得賣呢?

我呢隻飲管款式是護協買的,價錢同百貨公司bb展減價的價錢相若。
如果吾方便去個邊就去番大型百貨度買。

首頁

尾頁

跳至