親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

因搭夜機又有小朋友,所以想租近機場酒店瞓一晚,第日先去芭堤雅,有冇d乾淨和價錢不用太貴的酒店介紹?

大宅

回覆樓主:

我都係夜機,不過我1個人帶住個5歲小朋友,我見好多都話好舊,又有小動物,所以我book左係機場入面boxtel,不過無得澡涼

別墅

charcoal_bobo 發表於 17-10-11 17:55
我都係夜機,不過我1個人帶住個5歲小朋友,我見好多都話好舊,又有小動物,所以我book左係機場入面boxtel,不過 ...

How much?

珍珠宮

Hinson3511 發表於 17-10-11 17:30
因搭夜機又有小朋友,所以想租近機場酒店瞓一晚,第日先去芭堤雅,有冇d乾淨和價錢不用太貴的酒店介紹?
...

我上年Easter去pattaya,夜晚10点幾先到。經 "阿高da" 訂了間Suvarnabhumi Suite。可加小小$訂埋機場 shuttle接送,都近機場,10mins車程左右。大街旁,樓下餐廳酒吧,房ok乾淨,但唔係豪華款。早餐ok在屋頂,view 幾靚。。最特別係間酒店用機械零件,砌了幾個電影transformer,異形主角菜出來。

當日房價HKD600有找一晚, 3個人包早餐及來回程shuttle,我覺得過一晚夜ok的

wcpcelia    發表於 17-10-12 13:43

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔怕貴就Novotel
連鎖集團仲有 best western, 但佢shuttle成廿分鐘車程, 附近有食店, 有個市場仔, 早餐好豐富, 但咁夜去又住一晚唔平, 完全唔值。
仲有住過 the Phoenix hotel 二人房好平 二百左右, 冇電梯但有職員幫你搬行李上房, 房就一般, 包早餐free shuttle , 幾抵, 都好多人住, shuttle大約十分鐘左右車程, 附近乜都冇, 最好機場買定飲品野食

水晶宮

熱血金章

TMC3012 發表於 17-10-12 00:03
唔怕貴就Novotel
連鎖集團仲有 best western, 但佢shuttle成廿分鐘車程, 附近有食店, 有個市場仔, 早餐 ...

請問Phoenix你係邊度訂?

寶石宮

9594 發表於 17-10-12 12:09
請問Phoenix你係邊度訂?

我係booking.com訂呀

水晶宮

熱血金章

TMC3012 發表於 17-10-12 22:56
我係booking.com訂呀

機場車你去到機場再聯絡酒店??

寶石宮

9594 發表於 17-10-13 12:35
機場車你去到機場再聯絡酒店??

其實係成堆酒店都係某個閘口等, 咁你望到個牌就指比staff睇, 好似有對吓名, 咁佢地會call車黎, 但太夜既話係要自己打去酒店call車
我上次係淩晨12點幾land, 都成班人一齊等shuttle , 你可以book完send email去問詳情呀, 佢地會覆你

水晶宮

熱血金章

TMC3012 發表於 17-10-13 18:33
其實係成堆酒店都係某個閘口等, 咁你望到個牌就指比staff睇, 好似有對吓名, 咁佢地會call車黎, 但太夜 ...

謝謝你
我估我到步係2245左右
我一條友去,怕delay無鐵路出城

首頁

尾頁

跳至