嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個B個面珠登位好乾又有粒粒,試過Aquaeous Cream, QV Cream,Physiogel AI Cream,
Medicated Olive Oil同俄羅納英都搞唔點,有無好嘅提議?

別墅

試下vaseline....之前bb都係搽佢

別墅

It may be allergy reaction.
Try not to put on anything.
Just keep it clean and clean it frequently.

大宅

I've similar problems with my baby before and used different products but finally settled with Mustela Cold Cream Nutri-protective !

大宅

2024年龍年勳章

你BB幾大啊?我BB就來四個月,面仔紅且不斷生粒粒,令我很煩腦。我也用過很多產品,像第一個發表的媽媽一樣。Mustela Cold Cream Nutri-protective 在Watson's能買到嗎?

原帖由 chuliu 於 09-2-20 01:38 發表
I've similar problems with my baby before and used different products but finally settled with Mustela Cold Cream Nutri-protective !

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仔細時又係咁, 介紹用 "雙妹嘜" 雪花膏

大左無粒粒, 半歲後, 就用 CETAPHIL CREAM (舒特膚)

大宅

My baby is 3 months now but I start using this when he's less than 1 month old! But FYI his skin is kind of dry and that's why cold cream treats him well.

原帖由 mrspopeye 於 09-2-20 10:40 發表
你BB幾大啊?我BB就來四個月,面仔紅且不斷生粒粒,令我很煩腦。我也用過很多產品,像第一個發表的媽媽一樣。Mustela Cold Cream Nutri-protective 在Watson's能買到嗎?

...

男爵府

Oilatum Cream 愛麗她
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

禁止訪問

大宅

用過很多隻,最好又最平vaseline, 它是天然的產品

大宅

不要一天洗多次臉,一天3次洗臉巳OK,洗得多更加乾,因會洗去本身的臉油,

首頁

尾頁

跳至