跳至

首頁

尾頁

洋房

我個菲傭4月中完約, 因打算做全職媽咪, 決定唔績約, 佢兩年來都做得好好, 想佢揾個好人家打工
38yrs, 有個4yrs
之前HK 3, 凑孖仔, 出世至3yrs
平時佢既工作:執屋,湊兩個小朋友(2yrs/ 6months)煮三餐,.... 家中有狗有貓有車, 都能打理, 為人乖, 聽話, 煮家常菜無問題
有意pm我留電話

大宅

醒目開學勳章

可否比啲資料我呀 ??
[email protected]

原帖由 Bobo_wong 於 09-2-20 22:53 發表
我個菲傭4月中完約, 因打算做全職媽咪, 決定唔績約, 佢兩年來都做得好好, 想佢揾個好人家打工
佢38yrs, 有個4yrs仔
之前HK 3年, 凑孖仔, 出世至3yrs
平時佢既工作:執屋,湊兩個小朋友(2yrs/ 6months)煮三餐,.... 家中 ...

別墅

Can you PM me the details? URGENT!!!
THX!

大宅

我都想睇下D資料呀?可否PM我呢?

大宅

Pls PM me info too. Thx.

民房

原帖由 Bobo_wong 於 09-2-20 22:53 發表
平時佢既工作:執屋,湊兩個小朋友(2yrs/ 6months)煮三餐,.... 家中 ...

Pls check PM, very much urgently/desperately need a good maid. TKS

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

可以給我資料嗎

我囡囡9個月大, 及只有我和先生,
主要照顧囡囡.
DoDoDo

水晶宮

想問清楚佢why會只係做左3年既?

首頁

尾頁

跳至