網購天地

跳至

首頁
12345...16

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

今年最早攬件嘅竟然係百世一早10點幾就起步,有名你叫百世之前真係百世都未收到!希望keep到個勢!

另外中通下午都開始上路啦!圓通韻達申通都未郁!

各位d貨又如何呢?

別墅

中通

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

cherryLu 發表於 17-11-11 15:41
中通

我圓通同中通都起步啦!暫時韻達申通包尾!

但仲有3間貨都未出庫

侯爵府

醒目開學勳章

我全部未攬件!! 但叫做有個運單號碼先, 好過咩都無! 仲有一間連號碼都未有!

珍珠宮

happypiano 發表於 17-11-11 17:32
我全部未攬件!! 但叫做有個運單號碼先, 好過咩都無! 仲有一間連號碼都未有! ...

我大部分已出庫嘅都有物流更新,預計最遲後日應該會到集運

但有3間依然無動靜,其中一間我早兩年双11買過,足足5日至出貨不過佢平時都慢,通常都要一日時間至有物流單號

侯爵府

回覆樓主:

我覺得今年双11好順禾,今早拍9間,7間已攬,1間待攬,1間待發貨

伯爵府

竇漪房 發表於 17-11-11 15:04
今年最早攬件嘅竟然係百世一早10點幾就起步,有名你叫百世之前真係百世都未收到!希望keep到個 ...

仲有九張單未發

珍珠宮

lakgarden 發表於 17-11-11 22:54
我覺得今年双11好順禾,今早拍9間,7間已攬,1間待攬,1間待發貨

恭喜!你應該好快收貨

珍珠宮

樂癲肥熊餅 發表於 17-11-12 05:03
仲有九張單未發

敢問你買左幾多單?9單好多喎!

我買左15單,3單未發貨,1單申通未攬,有兩單同城嘅瞓醒睇已派件中

大宅

今次快遞真係快咗好多!就係有D賣家發貨好慢!

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

起步既有,申通、中通、圓通、天天⋯但仲有4間未發貨

珍珠宮

p-0928 發表於 17-11-12 10:25
今次快遞真係快咗好多!就係有D賣家發貨好慢!

我都覺今年快遞效率幾好!

男爵府

回覆樓主:

現在要希望集運都順利

男爵府

回覆樓主:

我雙11淘左個美的水煲。今朝已經送到收貨點了。仲係EMS添。

大宅

回覆樓主:

我仲有五件賣家未發貨,最快順豐琴晚六點深圳收貨,今朝九點派到東莞集運倉

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

我9張單得一間收左件,其他都係等緊攬收。
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

珍珠宮

frombetter 發表於 17-11-12 12:06
我雙11淘左個美的水煲。今朝已經送到收貨點了。仲係EMS添。

EMS平時表現麻麻地,双11反而咁給力!讚!

珍珠宮

jkswoo 發表於 17-11-12 12:11
我仲有五件賣家未發貨,最快順豐琴晚六點深圳收貨,今朝九點派到東莞集運倉
...

我第一件收到個快遞叫世紀同誠,從未用過佢仲諗住呢d唔出名可能有排至到,點知琴日下午2點廣州攬件,今朝11點前已經到左集運點!

男爵府

其實 11月11日購物狂歡節”當天並不是快遞最忙的日子,反而是之後兩天才是接單高峰, 双十一快递的消化时间大概需要十天,

伯爵府

竇漪房 發表於 17-11-12 09:22
敢問你買左幾多單?9單好多喎!

我買左15單,3單未發貨,1單申通未攬,有兩單同城嘅瞓醒睇已派件中:excit ...

首頁
12345...16

尾頁

跳至