夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

del

子爵府

回覆樓主:

del

別墅

大富翁 發表於 17-11-13 07:32
我同佢一齊四年,佢係內地人,我係香港人(忽略所有什麼中港問題),當初兩年long d 一個北京一個香港,感 ...

我覺得是的,照睇佢已唔愛你了,爰一個人點會唔掂佢,佢倍你只是覺得你由香港上去探佢好辛苦,所以盡量陪你,只可以話佢是有D良心的人,但如佢第日真是有其她女人,佢就會做的好絕,不會再理會你了。因佢侬家未到手,所以總可以同你一齊。返香港揾過個啦,中港2地恋好辛苦嫁,四年感情唔算好耐,又未結婚。分開一叚時間就無咁傷心架啦。要搵個爰自己多過自己愛佢的人。

翡翠宮

回覆樓主:

你介吾介意講,你幾肥?
為自己健康,都可以減下

水晶宮

大富翁 發表於 17-11-13 07:52
但因為我的自悲,我會亂諗野,我感覺自己就快癲。
之前因為我會間唔中check 佢手機,佢知道的,但冇阻止, ...

佢只係買野時問吓意見, 唔可以算係有把你算入佢將來

未結婚即走啦, 上面五光十色, 幾靚幾正都有, 佢應該幾靚仔, 但機能就麻麻地, 留返俾收破爛既收賣婆啦

子爵府

mini1204 發表於 17-11-13 09:23
你介吾介意講,你幾肥?
為自己健康,都可以減下

係肥,所以正在努力減肥中,為左自己亦為左佢

翡翠宮

大富翁 發表於 17-11-13 09:55
為自己好D
如果佢對你一D都feel唔到physical attraction; 真係好難維持落去
你係佢生活夥伴, 多過一個伴侶
你真係要自己諗清楚.

你地之後會係邊度生活?

子爵府

mini1204 發表於 17-11-13 10:02
為自己好D
如果佢對你一D都feel唔到physical attraction; 真係好難維持落去
你係佢生活夥伴, 多過一個伴侶

會定居內地,plan 係咁
但依加咁搞法,我地都唔知點行落去。
愛一個人,點會唔掂對方?因為太親密了。<<<可笑嗎?呢句說話

翡翠宮

大富翁 發表於 17-11-13 10:08
愛一個人,點會唔掂對方?因為太親密了。 ...

所以我真係唔睇好
你好好為自己打算下啦
唔好再付出咁多; 特別係金錢上

佢金錢上是否需要你既支持?

大宅

大富翁 發表於 17-11-13 07:32
我同佢一齊四年,佢係內地人,我係香港人(忽略所有什麼中港問題),當初兩年long d 一個北京一個香港,感 ...

其實身體語言係最誠實,唔想掂你,跟本就唔愛你。你趁後生,仲有市場,唔好浪費時間係佢身上,走啦。女人時間好保貴架

男爵府

大富翁 發表於 17-11-13 09:55

其實而家減肥,真係好多方法,你為左自己健康,自己愛情,一定要瘦落黎。
男人係好敷淺既動物,用下半身諗野多過上半身,見到靚女無男人唔心動,尤其主動埋身既,所以一定要裝備自己,有內涵固然重要,但人始終都係鍾意靚既野,首要睇一定係你的外表,再睇你性格夾唔夾得黎,所以為左你自己,一定要將自己變到漂漂亮亮自信地走出黎。
如果唔係佢只會覺得你無地揀,佢有得揀,漸漸你就愈來愈自卑,你講會為佢所做既家事,老實說,一個工人就已經做到,你要做到既係,要一個男人離唔開你,千祈唔好諗,為左佢,我將所有時間、金錢放哂係家事上為佢,將自己變到黃面婆咁,唔係無男人識欣賞,但當一受到引誘,呢d心機佢都唔會睇得到

candy_kiki2005    發表於 17-11-17 17:28

男爵府

大富翁 發表於 17-11-13 10:08
愛一個人,點會唔掂對方?因為太親密了。 ...

愛一個人雖然唔一定有性,但始終會想攬攬錫錫或者拖手,唔會話唔同對方有身體接觸咖啵

子爵府

mini1204 發表於 17-11-13 10:13
所以我真係唔睇好
你好好為自己打算下啦
唔好再付出咁多; 特別係金錢上

我真係好心軟,我好似係呢段感情入面,冇左自己

經濟上唔需要,佢收入唔係低,同hk 普通打工仔差不多

公爵府

點睇都睇唔到佢仲愛你,你再執迷不悟,只會更痛苦。你只係放唔低,只係想對方提分手,你才死心。

瑪瑙宮

大富翁 發表於 17-11-13 07:52
但因為我的自悲,我會亂諗野,我感覺自己就快癲。
之前因為我會間唔中check 佢手機,佢知道的,但冇阻止, ...

根本佢唔愛你喇, 未結婚就走投喇. 男人對你無性慾係好大的提示. 對你有性慾都係有意思/有興趣, 未必係愛, 何況性慾都無, 咁快變親人關係點行到老. 或者你只係一个好好好好的朋友, 你照顧我咁無微不至, 我都唔捨得你離開我.

子爵府

Nancy20090615 發表於 17-11-13 12:10
根本佢唔愛你喇, 未結婚就走投喇. 男人對你無性慾係好大的提示. 對你有性慾都係有意思/有興趣, 未必係愛 ...

我比自己借口係,佢不舉,所以唔想掂我,因為會令佢傷心,咁點解可以打飛機?點解要睇av?
叫佢去睇醫生根本就唔去,聽都聽,我搵埋醫院比佢。都唔肯去

瑪瑙宮

大富翁 發表於 17-11-13 12:16
我比自己借口係,佢不舉,所以唔想掂我,因為會令佢傷心,咁點解可以打飛機?點解要睇av?
叫佢去睇醫生根 ...

何必你去鑽尼个牛角尖呢, 鑽左有排跳唔番出黎.

你响隔離咁就手都唔起頭, 已係答案. 你都唔接受事實, 你唔係佢杯茶, 或者初頭大家都以為大家係對方杯茶, 但耐左了解相處左就發覺唔係.

愛唔係一方一味付出呀付出呀就要人接受丫, 唔啱咪各行各路咁簡單. 呀妹, 你後生又唔係老, 你方咩無人要, 執下个 look 佢重新出發好過, 咪再晒時間响个唔愛你的男人度.

男爵府

叫佢去睇醫生根 ...

唉.....我知道好傷你的心,但女人一定要為自己打算。睇AV扯得起,打飛機又打得到,但對住你就不舉,唔講到出口,其實你都明啦

翡翠宮

叫佢去睇醫生根 ...

真相係令人好難受既; 不過真相可以令人向前行. 所以唔好介意知道真相.

佢唔係不舉, 佢只係對住你不舉. 呢樣野已經好明顯. 所以佢唔需要醫生, 佢只需要轉對手.

男人唔洗愛, 都可以舉同造; 性唔係愛既指標, 佢同你造唔等於佢愛你, 不過唔同你造, 即係對你完全無感覺.

一段感情, 愛&吸引力; 缺一不可. 而你個case, 係兩樣都缺.

男爵府

算吧 無謂浪費自己的光陰

首頁

尾頁

跳至