網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

牙醫介紹用聲波牙刷刷牙,其實我一路都有用開,之前買SonIC care. 好貴,都係玩兩年,差電死了就要玩。
最近買淘寶Panasonic...趁減價. 250十幾,買完一支,又買一支。之後價錢290十幾。諗住等雙11平啲再買,居然冇減價。見京東買198 ,但係冇兩支牙刷頭送。 於是旺旺客服,說京東賣198,佢居然話自己買199。不過要我俾咗299先,收到貨佢再會返100給我。我之前買係250十幾。

Panasonic 幾好用,你哋啱就快啲買啦。

【我剁手都要买的宝贝(松下声波电动牙刷震动智能充电式便携式成人自动软毛家用防水日本),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.wgPsD6 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥NovW0Sbc1H3¥后打开(emoji)手淘(emoji)

男爵府

回覆樓主

請問將來如何配牙刷頭呢?

大宅

frombetter 發表於 17-11-14 10:00
請問將來如何配牙刷頭呢?

淘寶我見有牙刷頭買。因為聲波牙刷不用直接刷在牙齒上,其實好琴用。買咗大半年差不多一年,仍然都用緊第一個牙刷。

侯爵府

Joyce16 發表於 17-11-14 10:15
淘寶我見有牙刷頭買。因為聲波牙刷不用直接刷在牙齒上,其實好琴用。買咗大半年差不多一年,仍然都用緊第 ...
又長知識,taobao也要講價。

我朋友買聲波牙擦也是在京東的。她們說平好多。

但我還未懂玩。我也覺得網頁很難看。好像好亂。

大宅

hker 發表於 17-11-14 10:33

最初,是見到他網頁上叫聯絡客服享更多優惠。後來見到京東這麼便宜,所以旺旺淘寶客服。

hker    發表於 17-11-14 12:35

男爵府

hker 發表於 17-11-14 10:33

但其實arm 就買, 覺得貴就唔買, 都唔會講價lo , 除非大量入貨je, 買一兩件都講價無謂喇。

男爵府

Joyce16 發表於 17-11-14 11:13
最初,是見到他網頁上叫聯絡客服享更多優惠。後來見到京東這麼便宜,所以旺旺淘寶客服。

...

京東系好多時平過淘架!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢枝我都有買...我覺得好好用..已經再回購一枝比老公~

男爵府

199 好抵玩啊! 謝謝報料

大宅

回覆樓主:

見佢寫要充電17小時,請問係咪真係差咁個鐘?

大宅

8you 發表於 17-11-15 10:21
見佢寫要充電17小時,請問係咪真係差咁個鐘?

我收到的時候已經义了電,可以用。 我記得再差左一晚第日用。义一次用很久了。但我通常幾天再义,聽聞說不要等用盡才义會耐用啲,

首頁

尾頁

跳至