自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

男爵府

Yibu 發表於 17-11-17 12:47
樓主老公俾埋酒店相樓主睇, 但又咁唔小心話酒店房無 wifi, 上網查有幾難, 同埋一查就知係 resort 區. 睇來 ...

其實我都好心 淡了。男人講得一次大話就有第二次,只係唔甘心同佢捱緊世界,佢竟然同第二個女人談情說愛,我已經匿埋喊左幾次。諗緊跟住落來應該點做

侯爵府

回覆樓主

過去搵佢

侯爵府

畀面勳章

LisuBB711 發表於 17-11-17 12:50
剛啱十點幾扮客打去,Reception話佢放緊假。話周一先返,后來我問佢哋佢係出差定係放假。因有D嘢要佢即刻 ...

咁即係放假啦!

侯爵府

LisuBB711 發表於 17-11-17 10:14
感覺已唔似兩公婆,上次拖手行街唔記得係幾時嘅事。我好唔開心,又唔想影響阿女。好難受(emoji)
...

不如睇吓婚姻輔導

水晶宮

回覆樓主:

問佢酒店名,然後自己上網check 該酒店有冇wifi 提供!

侯爵府

LisuBB711 發表於 17-11-17 12:55
其實我都好心 淡了。男人講得一次大話就有第二次,只係唔甘心同佢捱緊世界,佢竟然同第二個女人談情說愛, ...

我有睇過你以前的帖,其實你真的要同老公認真坐低傾下點樣改善兩個人的關係。一個男人不是只需要一個同佢捱的女人,心靈和身體也需要得到滿足。我相信你也一樣需要。希望佢肯痛改前非同你重新開始。

子爵府

LisuBB711 發表於 17-11-17 12:50
剛啱十點幾扮客打去,Reception話佢放緊假。話周一先返,后來我問佢哋佢係出差定係放假。因有D嘢要佢即刻 ...

咁好明顯係放緊假啦⋯⋯你點解要匿埋喊,錯不在你,點解要委屈自己。去接佢機啦,等佢斷正無得再兜

公爵府

2024年龍年勳章

其實我都好心 淡了。男人講得一次大話就有第二次,只係唔甘心同佢捱緊世界,佢竟然同第二個女人談情說愛, ...
你地平時相處係點呢? 你覺得佢重唔重視你呢? 呢D緊要過今次呢件事. 你自己先諗清楚後路, 才同佢對質, 唔好意氣用事. Take care.

子爵府

LisuBB711 發表於 17-11-17 06:59
佢話同同事去星加坡出差,叫佢send D相嚟睇下,佢話間酒店三星冇wi-fi。話星加坡為咗市民唔好咁沉迷於網絡 ...

而家有WiFi egg (emoji) 架

子爵府

佢話同同事去星加坡出差,叫佢send D相嚟睇下,佢話間酒店三星冇wi-fi。話星加坡為咗市民唔好咁沉迷於網絡 ...

如果身冇屎一定可以每晩FaceTime, 影下酒店房內外環境,不過女人直覺好準的,而且冇性生活幾年可能問題一早已出現左. 無論結果如何,希望你可以振作,加油!
Sweetheartb

子爵府

回覆樓主:

其實妳心裡有數啦……

大宅

回覆樓主:

我幾年前去果間酒店真係唔包wifi的 要落lobby 收得又唔好 希望你c6冇講大話啦

公爵府

一早買定上網咭俾佢嘛!
不過早兩年我去兩次新加坡,住過幾間四五星酒店,真係有啲唔提供免費wifi,要俾錢先有。

伯爵府

回覆樓主

呢間酒店好少唔係有小朋友都會住

大宅

無論你想點,首先自己都要有bargain power先,然後再決定埋點做。趁佢而家渡假,軌又基本確認出左,你話佢,佢都係得三種反應,1係話無,然後惡人先告狀話你唔信佢,2係認,然後話sorry下次唔再犯,之後再犯或不再犯,3係認左,然然同你講:[咁你而家想點丫?]

如果你唔打算離,只想咁樣繼續,唯有死忍扮唔知,keep多啲錢係身,同埋真正檢討下二人關係(五年無行埋。。。大家變左室友,對方隨時出面搵過個[真愛]),離婚就先檢查清楚自己有咩backup,同經濟情況先,有聯名既就過番資產先。。。

子爵府

回覆樓主:

妳係FTM? 佢唔會覺得妳幫佢捱的。

男爵府

宜家仲有人出trip唔買電話卡 or wifi 蛋咩?唔係你唔信佢係根本無法相信佢

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

女人第六感好準, 仲要同一個人生活左咁耐, 基本上佢有少少依郁都感覺得到, 除非係你已唔CARE佢, 不如諗下如果查出事實有咩唔同既措施應對, 有D心理準備始終好過晴天霹靂

公爵府

2024勳章

玩突擊接機啦

男爵府

Rubik 發表於 17-11-17 07:27
有冇諗過真係比你發現佢同其他人去咁你點處理?又有冇諗過send相比你又代表d乜?其他人可以唔入鏡,每日hou ...

冇錯
我ex同我去旅行
佢同小三講話出trip
小三叫佢影酒店房相
佢照影
只要我唔入鏡
的確可以營造到佢自己一人咁
佢影果張相明明我就訓緊佢格離

首頁
34567...13

尾頁

跳至