自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

剛打去1000續約, 24個月, 每月$110, 第4,7,10,13,16回贈$164, 送$500 coupon, 平均每月$55, 續兩年, 唔使年年打去續咁煩

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

cherryma 發表於 17-11-18 13:27
剛打去1000續約, 24個月, 每月$110, 第4,7,10,13,16回贈$164, 送$500 coupon, 平均每月$55, 續兩年, 唔使年 ...

包家居電話嗎?

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我剛打去要128一個月,仲要 冇回贈

abirdma    發表於 17-11-18 14:42

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝分享

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章

剛打去1000續約, 24個月, 每月$110, 第4,7,10,13,16回贈$164, 送$500 coupon, 平均每月$55, 續兩年, 唔使年 ...

交咗 cut form, 佢地都只係offer$138/月, 沒任何回贈

侯爵府

占妹 發表於 17-11-18 14:19
包家居電話嗎?

係家居固網電話

侯爵府

qqchan1001 發表於 17-11-18 14:31
我剛打去要128一個月,仲要 冇回贈

佢地開頭比我的offer都好貴,我話要D平plan,佢轉左我去另一部門,就可以offer到

侯爵府

lovelycatcat 發表於 17-11-18 15:00
交咗 cut form, 佢地都只係offer$138/月, 沒任何回贈

咁衰,有D人話填cut form可以有$3X每月的,不過我懶填

大宅

2024年龍年勳章

cherryma 發表於 17-11-18 15:06
佢地開頭比我的offer都好貴,我話要D平plan,佢轉左我去另一部門,就可以offer到
...

佢原本是eye3,我話老人家用,什麼都唔洗,佢轉左我去另一部門,個人態度超差,仲話甘你的約幾時到期,你可講比新公司知

侯爵府

qqchan1001 發表於 17-11-18 15:42
佢原本是eye3,我話老人家用,什麼都唔洗,佢轉左我去另一部門,個人態度超差,仲話甘你的約幾時到期,你 ...

我果個男人幾好人架,不如我pm電話比你打去問下,要嗎?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

cherryma 發表於 17-11-19 00:37

我想要電話,我隔陣子有電話打嚟offer俾我要簽2年半先$95蚊個月,話約滿唔簽重可能冇呢個offer

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

qqchan1001 發表於 17-11-18 15:42
佢原本是eye3,我話老人家用,什麼都唔洗,佢轉左我去另一部門,個人態度超差,仲話甘你的約幾時到期,你 ...

我都係咁,佢好似唔憂做咁,叫佢寄cut form都非常樂意

大宅

2024年龍年勳章

好呀!pls pm the number, thanks

大宅

我都想要啊,可否pm俾我啊?谢谢

男爵府

上星期打去續約12,18,24 個月都有平均$55/month plan
最終都係揀24個月,費事年年攪咁煩.
以往幾年都係續12個月$67+送電器plan (如果件電器岩用的話計返其實仲平)

子爵府

可以pm 我嗎?
我用緊超貴

大宅

我都就到期,麻煩pm,唔該晒

用戶要求終止服務

牛年勳章

我剛到期,可以 pm 電話號碼俾我嗎?
未經許可,請勿轉載

侯爵府

回覆樓主

Sorry大家,我都係打1000去續,只係對方留左電話比我,但並不是sales電話,所以未必可以續到我的plan,只係大家打1000時照返講我的plan資料,希望可offer到一樣的,我update資料都係想大家知道現在的offer,及大家續約又有乜offer,等大家都知道可以去爭取最抵的plan!

大宅

可否pm個電話號碼俾我呀?唔該你。

首頁

尾頁

跳至